Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (liepos 2 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LIEPOS 2 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė liepos 2-ajai, pirmadieniui.

AVINAS. Atsargiau vertinkite šiandien gautus pasiūlymus - jie gali būti nuostolingi. Tarpininkauti, patarinėti kitiems finansiniais klausimais, investuoti ar skolinti taip pat reikėtų labai atsakingai.

JAUTIS. Būsite itin jautrūs, priklausomi nuo svetimos įtakos. Gali nepasiteisinti kažkoks jūsų lūkestis. Nesėdėkite rankų sudėję, bet ir nedarykite nieko per jėgą. Neskubėkite nutraukti santykių, sutarčių.

DVYNIAI. Viena planuota perspektyva, galbūt susijusi su kelione, mokslu ar reabilitacija, pasirodys nelabai reali arba neplanuotai stringanti. Nukreipkite dėmesį į tuos reikalus, kurių šiandien realiai galite imtis. Labiau saugokite vaikus.

VĖŽYS. Savo privalumų slėpti neturėtumėte, bet ir nedemonstruokite tiems, kurie jų neįvertina. Nereikėtų erzinti pavydžių draugų, pažįstamų savo meilės nuotykiais ar lengvu uždarbiu - tai gali rimtai pakenkti jūsų santykiams.

LIŪTAS. Ši diena gali įnešti nesusipratimų į asmeninius ir dalykinius santykius. Nemaloniai veiks aplinkinių netaktas, o švelnumo sunku tikėtis. Susikaupkite ir ramiai siekite tikslo.

MERGELĖ. Nelengva diena. Jeigu ketinote sudaryti kokias sutartis, teikti ar imti interviu, galite susidurti su įvairiais trikdžiais arba trumpam kažkur pradings taip reikalingas kūrybiškumas, dalykiškumas. Nežiopsokite už vairo.

SVARSTYKLĖS. Nelabai apdairiai elgsitės su pinigais, ne itin seksis tvarkyti su nekilnojamuoju turtu, komercija susijusius reikalus. Mylimas žmogus gali sukelti abejonių.

SKORPIONAS. Šiandien gali apnikti smulkios buitinės problemos. Norėsis jas numesti ant artimo žmogaus pečių, tik vargu ar pasiseks. Jeigu iš jūsų bus kažko pareikalauta, tikriausiai mėginsite išsisukti.

ŠAULYS. Prieštaringa diena. Jeigu jaučiate, kad nieko tinkamai neišspręsite, nesikankinkite - pasirinkite ramesnius, paprastesnius darbus bei reikalus. Visiškai be reikalo gaištumėte laiką, mėgindami įgyvendinti nebrandžius, nerealius projektus.

OŽIARAGIS. Šiandien turbūt norėsis kažko ne pagal galimybes ir ne pagal kišenę. Padaugės pavydo tiems, kuriems geriau sekasi. Gali atsirasti asmenų, viliojančių į avantiūras.

VANDENIS. Šiandien ne tik kitais, bet ir savimi negalėsite pasitikėti, nes emocijos taps tarsi nesuvaldomos, nuotaikos - juo labiau. Diskutuojant, postringaujant ne į temą ir ne laiku, galite šiek tiek susikompromituoti.

ŽUVYS. Ši diena nepalanki konkrečiai veiklai, nes stigs susikaupimo ir praktiškumo. Būsite kupini įtarimų. Išties neverta tikėti pažadais - tai gali būti paprasčiausias išsisukinėjimas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS