Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (liepos 20 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LIEPOS 20 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė liepos 20-ajai, penktadieniui.

AVINAS. Šiandien aktualios bus seksualinės problemos. Dar vienu dideliu rūpesčiu gali tapti pinigai. Venkite skolinti, išlaidauti, saugokite save ir šeimos narius nuo nepalankių svetimų įtakų, nuostolių.

JAUTIS. Būtų kur kas geriau, jei vengtumėte konfliktų ir labiau orientuotumėtės į meilę, širdingus santykius. Gerumu daugiau laimėsite. O pyktis, panieka gimdys klastą bei pagiežos ir keršto jausmus kaip atsaką.

DVYNIAI. Daug darbų, pareigų ir įtemptų situacijų. Nelengvai seksis diegti naujoves, tvarkyti piniginius, turto reikalus. Įvairūs trikdžiai ves iš pusiausvyros. O galbūt graušitės, kad atsisakėte siūlomų pagundų dėl suplanuotų reikalų.

VĖŽYS. Diena bus geresnė, jei vengsite rizikos ir abejotinų nuotykių. Nemanykite, kad esate nepažeidžiami. Pasirūpinkite, kad ir jūsų vaikai saugiai leistų laisvalaikį, pasidomėkite jų poreikiais.

LIŪTAS. Šiandien turėti su jumis reikalų nebūtinai panorės tie, kuriems skiriate ypatingą dėmesį. Galbūt nelabai turite ką jiems pasiūlyti. Gali paaiškėti, kad kai kurios problemos turi gilias šaknis. Galbūt teks susitaikyti su pasekmėmis.

MERGELĖ. Šiandien nerimausite dėl kelionės ar išvykusio artimo žmogaus. Galbūt gausite trikdančių žinių arba kaip tik negausite jokių pranešimų, nors jų nekantriai laukiate. Jei eisite į darbo pokalbį, jis bus aštresnis, nei tikėjotės.

SVARSTYKLĖS. Norėsis sunkiai pasiekiamų dalykų. Tačiau apie praktinį didelių vilčių realizavimą galima tik pasvajoti. Pasitenkinkite mažais žingsneliais. Svarbu vengti nereikalingų išlaidų. Galbūt jus aplankys meninis įkvėpimas.

SKORPIONAS. Nekokia diena aiškintis santykius, kritikuoti aplinkinius. Jūsų argumentų niekas nenorės girdėti. Dar blogiau - galite rimtai susipykti. Naujos pažintys vėliau gali jus nuvilti, tad nepasitikėkite pirmu įspūdžiu.

ŠAULYS. Šiandieną gana neadekvačiai vertinsite kitus žmones, situaciją. Gali paaiškėti, kad pervertinote savo arba jų galimybes. Įmanoma, kad sugrius kai kurios iliuzijos. Galite pasijusti atstumti, neįvertinti.

OŽIARAGIS. Šiandien jūsų įtaka aplinkiniams bus gana pozityvi, nors patys tikriausiai nesulauksite to paties. Kažkas gali mėginti pasinaudoti jūsų vardu ar materialinėmis vertybėmis. Nepalanku skolinti(s) vertingų daiktų, pinigų.

VANDENIS. Kuo beužsiimtumėte, prireiks kantrybės, nes norimas rezultatas nebūtinai iš karto pavyks. Galbūt nerimausite dėl artimo žmogaus arba dėl savo vaidmens, įtakos.

ŽUVYS. Trauks platesni horizontai, norėsis ištrūkti iš įprastos aplinkos. Tačiau gali sulaikyti įvairūs rūpesčiai, Kažkokių nemalonumų galite turėti dėl mokesčių, paskolų, investicijų ar draudimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS