Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (liepos 29 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LIEPOS 29 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė liepos 29-ajai, sekmadieniui.

AVINAS. Tikriausiai nenuobodžiai praleisite šią dieną. Kad ir ką norėtumėte veikti, rasite draugišką kompaniją. Išties neatsisakykite progų smagiai ir įdomiai praleisti laisvalaikį, praplėsti pažįstamų ratą.

JAUTIS. Nors tai savaitgalio diena, jūsų mintys suksis apie rimtus dalykus, darbą, politiką, įvairias pareigas, išgirstas kritines frazes. Venkite konfliktų viešumoje, saugokitės vagių.

DVYNIAI. Gana optimistiška diena. Kils gerų idėjų, šaunių planų, kuriuos išties verta mėginti įgyvendinti. Galbūt gausite gerą žinią iš toli arba nepažįstamas žmogus giliai įkris į širdį.

VĖŽYS. Tikriausiai turėsite finansinių, šeiminių rūpesčių, kurie neleis jums jaustis pakankamai komfortiškai. Geri santykiai su partneriu padėtų pasijusti saugiau, gauti patarimų. Juk iš šalies objektyviau matosi, kas tikra, o kas tėra saviapgaulė.

LIŪTAS. Tai bus nebloga diena, jeigu pakankamai gerbsite aplinkinius, partnerį ir domėsitės ne vien savimi. Gali pavykti susitarti dėl įvairių dalykų. Net visai priešinga nuomonė gali praturtinti, o ne išskirti.

MERGELĖ. Šiandien jūs būtinai susirasite sau kokio nors darbo, nors galbūt galėtumėte savaitgalį ilsėtis. Pastangos nenueis veltui. Daugiau dėmesio gali pareikalauti augintiniai.

SVARSTYKLĖS. Šiandieną galėsite lengviau atsikvėpti ir pasilinksminti. Tikriausiai jus prisimins draugai, gerbėjai arba jūs patys jiems apie save priminsite. Jeigu užsiimate pramogų verslu, kūrybine veikla, tai rezultatai turėtų nenuvilti.

SKORPIONAS. Būsite nusiteikę iš peties paplušėti namuose ar sode, sodyboje. Tikriausiai jums pavyks sukurti jaukią aplinką, tačiau nepamirškite, jog svarbiausia yra užtikrinti savo vidinę pusiausvyrą ir darną tarpusavio santykiuose su namiškiais.

ŠAULYS. Gera diena bendravimui. Jus gali prisiminti, aplankyti mielas jums žmogus arba būsite pakviesti į svečius. Galima nauja pažintis, netolima kelionė, gera naujiena.

OŽIARAGIS. Pravartu diegti daugiau komforto savo aplinkoje, rūpintis materialine gerove, vaikais, šeima. Šiandien lengva įsimylėti. Tai gali paskatinti jus realizuotis kūrybine prasme.

VANDENIS. Ši diena gali būti maloni, jeigu tik jos nesugadinsite emociniais protrūkiais, priekaištais ir ginčais. Regis, labai domins gražūs daiktai, meno kūriniai. Galite kažką įsigyti.

ŽUVYS. Šiandien jums norėsis ramios užuovėjos nuo šurmulio, žmonių gausos. Jeigu tokią rasite, išties atsigausite ir pailsėsite. Turbūt būsite linkę žavėtis tuo, kas paslaptinga, meniška, stilinga.

Geros dienos! 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS