Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (liepos 30 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LIEPOS 30 D.)

  • 1

Astrologinė prognozė liepos 30-ajai, pirmadieniui.

AVINAS. Jeigu galite šiandien nieko rimto neveikti, tai ir neveikite. Pravartu šią dieną skirti atsipalaidavimui, pabuvimui vienumoje su savo mintimis, svajonėmis. Saugokite sveikatą.

JAUTIS. Diena bus kupina susitikimų ir įspūdžių. Kai kurie susitikimai gali turėti įtakos jūsų ateičiai. Galbūt kažkas iš draugų pasisiūlys patarpininkauti, supažindinti su reikalingu žmogumi.

DVYNIAI. Tikriausiai turėsite progų įgyti daugiau populiarumo, pripažinimo. Galite sudaryti naudingą sutartį ar įdomiai pasireklamuoti. Regis, pagerės asmeniniai santykiai arba užsimegs reikšminga pažintis.

VĖŽYS. Šiandien galite sulaukti išsiilgto žmogaus iš užsienio. Arba galbūt patys leisitės į kelionę. Tai išties gera diena kelionei, virtualioms pažintims, susitikimams su užsieniečiais.

LIŪTAS. Tikėtina, kad turėsite galimybę ištaisyti kai kurias klaidas ar spragas. Neuždelskite su mokesčiais, skolų grąžinimu. Nusimato projektų aptarimai, įdomūs renginiai.

MERGELĖ. Neblogas metas kreiptis į tarpininkus, o jeigu aktualu, tai eiti į konkursus. Netikėtumų galima tikėtis iš partnerio, tikriausiai pozityvių. Galbūt kils ypatingų meilės pagundų.

SVARSTYKLĖS. Šiandien nepamirškite sumokėti mokesčių bei įvykdyti kitų skubių įsipareigojimų. Dėl to jums tik palengvės. Galbūt ir jūs atgausite skolą, draudimo išmoką, alimentus ar pan.

SKORPIONAS. Jums norėsis naujų įspūdžių. Galite išvykti į kelionę, susisiekti su svarbiu žmogumi, įgyvendinti kūrybinį sumanymą. Tikrai nepasigailėsite, skyrę daugiau dėmesio savo išvaizdai, sveikatai, namų jaukumui, augintiniams.

ŠAULYS. Tai šeimyniška diena. Šeiminė ir asmeninė erdvė bus labai svarbi ir norėsis, kad į ją niekas nesibrautų nekviestas, neprašytas. Galite pasimėgauti ramiais žemiškais malonumais.

OŽIARAGIS. Galite sudalyvauti aktualiame renginyje, pristatyme, gauti svarbią žinią. Regis, jums patiks reikšti jausmus, flirtuoti, išklausyti kitus. Tikėtinas išsiilgtas svečias.

VANDENIS. Įdomių idėjų gali kilti, jei sumanysite keisti interjerą, asmeninį stilių. Susitiksite su žmonėmis, iš kurių galite tikėtis ir draugiškos pagalbos, ir mielo flirto.

ŽUVYS. Ši diena žada geras emocijas, tačiau gali būti, kad jomis pernelyg vadovausitės. Kartais reikia paklausyti ir proto balso. Palanku tvarkyti buities bei žemės reikalus, meistrauti, kurti. Galite įsigyti planuotą daiktą.

Geros dienos! 

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

virginija

Visiskos nesamones !

SUSIJUSIOS NAUJIENOS