Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (rugpjūčio 15 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGPJŪČIO 15 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė rugpjūčio 15-ajai, trečiadieniui.

AVINAS. Labiausiai atsiskleisite tarp artimųjų, norus įgyvendinti gali trukdyti tik jūsų per didelės ambicijos. Iš ryto gana palanku spręsti partnerystės, meilės klausimus, teikti mielus siurprizus.

JAUTIS. Iš ryto seksis kūrybinis darbas. Dėl netikėto įkvėpimo pasipils originalios idėjos. Regis, šiandien įsigysite planuotą ar neplanuotą prekę ir ja nudžiuginsite vaikus ar mylimą žmogų. Tačiau tai nepigiai kainuos.

DVYNIAI. Turėsite vikriai suktis, jei esate susijęs su pramogų verslu, meno sfera. Jei kils įdomių sumanymų arba jų išgirsite iš artimųjų, stenkitės užfiksuoti ir pagalvoti apie realizavimą. Pasitelkus atkaklumą jums būtinai pasiseks. Vakarop gresia nuostolis.

VĖŽYS. Ypatingų problemų šiandien neturėtų iškilti. Apsiribosite buitimi ir paprastais žemiškais malonumais. Galbūt maloniai atsipalaiduosite gamtoje. Bendraudami su artimaisiais daugiau šypsokitės, o ne kelkite emocingas scenas.

LIŪTAS. Šiandieną būsite nusiteikę bendrauti, susirašinėti. Neblogai būtų išvykti į trumpą kelionę, ekskursiją, susitikti su giminaičiais ar senais draugais. Galite gauti naudingos informacijos.

MERGELĖ. Šiandien būsite aktyvus šeiminiuose ir turtiniuose reikaluose. Stengsitės pagražinti namų ar nuosavos žemės valdos aplinką, ką nors remontuosite. Galbūt tuo tikslu vyksite apsipirkti. Gera diena poilsiui ir darbui gamtoje.

SVARSTYKLĖS. Būsite emocionalūs, nepastovių nuotaikų. Įmanomas netikėtas laimėjimas arba praradimas, kuris turbūt vis tiek išeis į naudą. Vakarop galima pavydo scena.

SKORPIONAS. Pats metas visiškai atitrūkti nuo praktinių darbo rūpesčių. Pažvelkite į viską tarsi iš šalies, pafantazuokite. Atsipalaiduoti padėtų kvėpavimo joga, plaukiojimas. Tik nepervertinkite savo jėgų ir nesigriebkite svaigalų, kvaišalų.

ŠAULYS. Šiandien kuo daugiau bendraukite. Pasikvieskite draugų į svečius, surenkite pikniką, skirkite pasimatymus, eikite į renginius ar pan. Negalvokite apie darbo problemas - jų šiandien vis tiek neišspręsite. Labiau saugokite piniginę.

OŽIARAGIS. Pamirškite varginamus reikalus ir tiesiog pailsėkite. Laikas pakeisti kasdienio gyvenimo ritmą. Įdomiau leiskite laisvalaikį. Neatsisakykite susitikti su senu pažįstamu. Galbūt iš jo gausite puikų patarimą.

VANDENIS. Jūsų mintys sieks tolimus horizontus. Palanki diena kelionėms, realiam bei internetiniam bendravimui su platesniu pasauliu. Gausite informacijos, kuri gali praversti ateityje. Vakaras gana nepalankus sveikatai, tad nerizikuokite ja.

ŽUVYS. Gali apimti godumas ir savininkiškumo jausmas. Būkite kantrūs, korektiški, kurkite romantišką aplinką. Jūsų troškimai tuomet gali pradėti pildytis. Vis dėlto šio vakaro atrakcija, susitikimas ar aklas pasimatymas gali kiek nuvilti.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS