Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (rugpjūčio 30 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGPJŪČIO 30 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė rugpjūčio 30-ajai, ketvirtadieniui.

AVINAS. Ši diena gali pareikalauti iš jūsų atsakingesnio požiūrio į darbą, pareigas, įstatymus. Nebūkite pernelyg reiklūs tiems, su kuriais kartu gyvenate ar dirbate. Galbūt nustebins artimo žmogaus pareiškimai. Neįsivelkite į priekaištų karą.

JAUTIS. Galimi interesų neatitikimai, slaptos intrigos. Galbūt jums pritrūks pinigų, o tie asmenys, kurie jums galėtų padėti arba yra skolingi, bus pasyviai abejingi. Nesivaržykite į juos kreiptis ir priminti. Labiau rūpinkitės įvaizdžiu, higiena.

DVYNIAI. Nesusiviliokite abejotinais pasipelnymo būdais, kuriuos pirš įtartini asmenys. Pravartu ieškoti kolektyvinių sprendimų. Meilės santykiuose padaugės aistros, bet tuo pačiu ir pavydo, įtampos.

VĖŽYS. Iš ryto galimas emocinis stresas. Tačiau vėliau įvyksiantys dalykiniai pokalbiai, susitikimai gali būti konstruktyvūs. Vėlai vakare vėl padaugės įtampos ir nesutarimų.

LIŪTAS. Šiandien visa savo esybe veršitės iš kasdienybės. Tikriausiai planuosite kelionę, ją prisiminsite, naršysite internete ieškodami naujų maršrutų arba realiai mėgausitės įspūdžiais toli nuo namų.

MERGELĖ. Dėl pinigų, skolų, mokesčių, išlaidų ar vaikų poreikių auga įtampa. Partneris arba rėmėjas gali padėti, tačiau psichologiškai jums bus nelengva kažko prašyti, derėtis.

SVARSTYKLĖS. Galite nukentėti dėl nesitaikstymo su neteisėtais kitų asmenų veiksmais, siekiais. Galite įgyti priešų. Tačiau tuo pat metu kai kurie jums nepalankūs asmenys taps draugiškesni. Neskubėkite patikėti, kad jų motyvai yra dori.

SKORPIONAS. Iš ryto lydės nesklandumai, tačiau popiet situacija kiek pagerės. Galbūt kas nors sutiks tarpininkauti, jeigu ieškote darbo ar reikalingos paslaugos. Vakare gali sunervinti aštrus pokalbis ar pranešimas. Saugokite savo ir kitų sveikatą. Atsargiai kelyje.

ŠAULYS. Regis, suaktyvės romantikos, meilės ištroškę jums neabejingi asmenys. Piniginę teks paploninti dėl vaikų poreikių. Verčiau skubotai nedalinkite pažadų, savo asmeninių duomenų ir neskubėkite įsipareigoti, jei nesate tikri dėl planų ar jausmų.

OŽIARAGIS. Gali prasiveržti ilgai kaupta įtampa tarp jūsų ir artimo žmogaus ar dalykinio partnerio. Būtų gerai, jei leistumėte sau kiek atsipūsti, atstatyti sveikatą, pasirūpinti savo aplinka, komfortu. Pasisaugokite traumų, agresijos.

VANDENIS. Nusimato realių susitikimų ir virtualių pokalbių. Spėliosite, ar sekasi įtikti dominančiam asmeniui, ar ne be reikalo neriatės iš kailio. Atsakymą galėsite tik nujausti, nes apie perspektyvas kol kas nebus kalbama.

ŽUVYS. Nors diena ne itin smagi, tačiau jūs nestokosite vidinės ramybės, optimizmo. Kantriai dirbsite, skaičiuosite, planuosite. Įmanoma materialinė nauda, pasipelnymas.

Geros dienos! 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS