Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (rugpjūčio 8 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGPJŪČIO 8 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė rugpjūčio 8-ajai, trečiadieniui.

AVINAS. Stengsitės susikurti harmonijos, stabilumo pojūtį. Noriai tvarkysite buitinius ir su gimine susijusius reikalus. Daug galvosite apie praeitį, šeimos ar šalies istoriją. Vis dėlto nemaža gali pasirodyti norimo komforto kaina.

JAUTIS. Gana gerai seksis reikalai, susiję su leidyba, raštvedyba, reklama, transportu. Jūsų kūrybiškumas ir išradingumas darys įspūdį aplinkiniams. Tik galbūt kiek per daug pabrėšite savo mintis ir per mažai atsižvelgsite į kitų.

DVYNIAI. Tai turėtų būti produktyvi diena. Galite tvarkyti su finansais, nekilnojamuoju turtu susijusius reikalus, gauti reikiamą informaciją, instruktažą, įrangą ar paskolą. Lengvai rasite bendrą kalbą su įvairiais žmonėmis.

VĖŽYS. Būsite jautrūs ir kūrybingi. Geriau suvoksite kitų žmonių troškimus, labiau užjausite, bet taip pat giliau į širdį imsite kritiką, nepagarbą savo atžvilgiu. Šiandien nederėtų veržtis į viešumą, aktyviai reikštis.

LIŪTAS. Vienatvė šiandien jums teiktų atgaivą, bet ne blogiau jausitės su keliais artimais bendraminčiais. Galite gauti malonią žinutę, viliojamą pasiūlymą. Galbūt šitaip dėmesį išreikš paslaptingas gerbėjas.

MERGELE. Tiktų turėti reikalų su žiniasklaida, reklamuotis, organizuoti susitikimus. Galbūt mėginsite atnaujinti prarastus ryšius arba užmegzti naujus. Galima situacija, įkvepianti įdomiai diskusijai, kūrybai, žadinanti vaizduotę.

SVARSTYKLES. Šiandien būsite kompetentingi ir pareigingi. Naudingas gali pasirodyti neseniai sudarytas sandoris. Neblogas metas pasireikšti, parodyti, ką sugebate. Tačiau nebūkite pernelyg familiarūs, paisykite autoritetų, gerbkite vyresnius.

SKORPIONAS. Tikėtina, kad jums itin rūpės studijų, išsilavinimo, kelionių reikalai. Vengsite konfrontacijos, ir tai bus teisinga taktika. Gali kilti noras iš pagrindų keisti savo įvaizdį ar pakeisti aplinką. Galbūt teks vykti į komandiruotę.

ŠAULYS. Šiandien palanku teikti ir gauti konsultacijas aktualiais klausimais, tarp jų - psichologinio pobūdžio. Išgirsta informacija leis kitaip pažvelgti į neseniai įvykusias ar tebevykstančias permainas.

OŽIARAGIS. Reikalai klostysis taip, kad turėsite kur pasireikšti. Bendraudami ieškokite bendrumų, o ne skirtingumų, antraip jūsų prieštaringas elgesys neskatins aplinkinių geranoriškumo. Nenustebkite, jeigu kažkas priešgyniaus.

VANDENIS. Tikriausiai išsiaiškinsite nesusipratimus arba suprasite savo perspektyvas. Bet kuriuo atveju, turėtų kiek stabilizuotis situacija, atsirasti daugiau galimybių tobulėti. Svarbiausia - kantrybė ir pozityvumas.

ŽUVYS. Pasinaudokite pozityvios energijos banga ir atlikite tai, kas svarbiausia. Regis, iš jums neabejingo žmogaus sulauksite puikaus patarimo ar konkrečios pagalbos aktualiu klausimu.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS