Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (rugsėjo 1 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGSĖJO 1 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė rugsėjo 1-ajai, šeštadieniui.

AVINAS. Diena palanki ir materialiniu požiūriu, ir bendravimui. Galbūt skirsite daugiau lėšų ir laiko išvaizdai, kūno priežiūrai - puošitės, jauninsitės. Nusimato išvyka arba pasimatymas, kuris atneš įspūdžių.

JAUTIS. Diena nebloga, tačiau jūs labai jautriai reaguosite į aplinkinių replikas, kritiką. Jeigu dalyvausite kokiame nors konkurse, jūsų konkurentai bus labai savimi pasitikintys, gal net tituluoti, žinomi. Puiku, jei tai nepaveiks jūsų savivertės, nesumažins ūpo veikti.

DVYNIAI. Išmintingiau elgsitės, jei mažiau pasakosite aplinkiniams apie savo planus, pažiūras. Stenkitės subtiliai atsiriboti nuo to, kas jus vargina ir praleisti laiką taip, kaip trokšta jūsų kūnas bei siela.

VĖŽYS. Daugiau bendraukite, susitikite su draugais, važiuokite į gamtą, sportuokite. Tiktų dalyvauti maratone, varžybose ar ką nors kolektyvinio organizuoti, koordinuoti.

LIŪTAS. Tiesiog negalėsite iš galvos išmesti dalykinių reikalų arba savo pareigų tėvams. Jausite, kad viską patys turite suplanuoti, nuspręsti. Turėkite drąsos išreikšti meilės, draugiškumo jausmus. Tuo galite daug ką pakeisti į gera.

MERGELĖ. Šiandieną veršitės kuo toliau nuo namų. Ir iš tiesų - be naujų vaizdų, įspūdžių nepajustumėte gero savaitgalio. Jums būtina nors trumpa permaina. Kažkuo nustebins nepažįstami žmonės, su kuriais jums teks bendrauti.

SVARSTYKLĖS. Šiandien neatsispirsite pagundai įsigyti madingą daiktą. Jeigu jis dar ir naudingas, reikalingas, tai kodėl gi ne. Tačiau jūsų griežtas taupymo planas dėl to gali sužlugti. Regis, džiaugsitės dovanėle pamaloninę artimą žmogų.

SKORPIONAS. Šiandien jums seksis neblogai, nestigs ūpo, sportinio azarto, kūrybinio polėkio. Patartina bendrauti taip, kad visiems būtų malonu. Ir būtinai parodykite dėmesį tiems, kuriuos mylite ir kurie neabejingi jums.

ŠAULYS. Domėsitės sveikatos profilaktika, dietomis, madingais apdarais. Galite elgtis kiek neįprastai, siekti malonumų. Jei pernelyg atvirai demonstruosite savo norus, aistras, tai gali nepatikti dominančiam asmeniui.

OŽIARAGIS. Atsidėkite malonumo teikiantiems darbams, ilsėkitės, bendraukite su mielais žmonėmis. Galite patirti žavių akimirkų, jeigu esate paskyrę meilės pasimatymą, siekiate sublizgėti scenoje ar „sergate” už savo numylėtinių sėkmę.

VANDENIS. Užuovėją teiks šeima, artimieji. Tačiau daug lems jūsų nuotaikos bei nuoširdumas. Gali būti, kad stengsitės atlikti tam tikrus buities darbus, sieksite komforto. Jei tai darysite ne vien savo jėgomis, reikalai klostysis žymiai lengviau.

ŽUVYS. Aktyviai ir noriai bendrausite. Seksis meilėje, kūryboje, pasirodymuose. Nevengsite imtis iniciatyvos, rizikuoti. Galima trumpa kelionė ar patraukli pažintis.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS