Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (rugsėjo 10 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGSĖJO 10 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė rugsėjo 10-ajai, pirmadieniui.

AVINAS. Aktyviai bendrausite, bet nebūtinai sklandžiai - atsiras oponuojančių pašnekovų. Gali atsinaujinti aktualūs ryšiai - dalykiniai arba partneriški. Tačiau vakaro barnis gali atnešti nekokių padarinių.

JAUTIS. Vien grožio ir geros nuomonės apie save stabilesnei sėkmei nepakaks. Gali vykti jūsų jėgų ir galimybių patikrinimas. Nekelkite pretenzijų, nesivadovaukite ambicijomis. Būkite pasirengę rimtai ataskaitai, įsipareigojimui ar pan.

DVYNIAI. Regis, turėsite galimybę savo postringavimais ar pažadais užburti tą asmenį, kurį siekėte pritraukti prie savęs kiek įmanoma arčiau. Tačiau tai gali jums kainuoti daugiau, nei įsivaizduojate.

VĖŽYS. Diena žada sėkmės ir džiugių akimirkų. Vis dėlto svarbiausi šiandien jums bus artimi žmonės bei vaikų poreikiai ir interesai. Vėlyvas vakaras nebe toks geras, nes labiau grės konfliktinės situacijos.

LIŪTAS. Šiandien stengsitės kontroliuoti situaciją ir aplinkinius. Jausitės turį teisę kitus mokyti, kaip dera gyventi, mąstyti. Su nerimu lauksite kažkokio veiksmo rezultato. Galimas netikėtas pranešimas ar svečias. Saugokite sveikatą.

MERGELĖ. Gali išsispręsti pinigų, nuosavybės klausimas, arba tiesiog teks rūpintis nekilnojamojo turto, žemės reikalais. Regis, neatsispirsite pagundai išlaidauti. Turbūt tam provokuos antroji pusė. Neviršykite savo realių galimybių.

SVARSTYKLĖS. Diskusija aktualiu klausimu arba artimo žmogaus patarimas gali išeiti jums į naudą. Vakare ginčas gali įsiplieksti dėl smulkmenos, skirtingo požiūrio. Verčiau venkite konfliktinių situacijų.

SKORPIONAS. Šiandien nelengva bus viską suspėti ir suderinti. Nenumatytos problemos arba sveikatos sutrikimai kaišios pagalius į jūsų veiklos ratus. Reikėtų labiau saugoti savas ir svetimas paslaptis, vengti intrigų.

ŠAULYS. Diena turėtų būti gana produktyvi. Reikšite iniciatyvą, noriai imsitės ir visuomeninių reikalų. Visuose santykiuose seksis žymiai geriau, jeigu aiškiai išreikšite savo pageidavimus bei ketinimus.

OŽIARAGIS. Šiandien įtemptai darbuositės ir turbūt kažkam padarysite įspūdį. Tačiau aplinkinių dėmesio, šurmulio bus daugiau, nei jums norisi. Tai vargins, vers prisitaikyti. Dėl susikaupusios jūsų emocinės įtampos vakare turbūt kiek kentės artimiausi žmonės.

VANDENIS. Nepagailėsite pastangų, kad sublizgėtumėte kompetencija, reikalo išmanymu. Iš toli ar iš oficialios įstaigos galite gauti žinią, laišką. Netikėtu pasiūlymu gali nustebinti mažai pažįstamas žmogus.

ŽUVYS. Lydės permaininga sėkmė derybose, varžybose, konkursuose. Nusimato susitikimai su jums svarbiais žmonėmis. Vis dėlto pavojinga bet kokia kaina siekti malonumų ir naudos.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS