Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (rugsėjo 11 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGSĖJO 11 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė rugsėjo 11-ajai, antradieniui.

AVINAS. Regis, jums neblogai seksis tarpininkauti bei konkuruoti su kitais. O jeigu jums patiems reikalingi geri tarpininkai ar partneriai, tai verta pasidairyti ir konfidencialiai pasiteirauti apie pretendentus. Tai tikrai padės.

JAUTIS. Nebloga diena darbo pokalbiams ir interviu, cv siuntimui ir pan. Jeigu aktualu pasitikrinti sveikatą ar atlikti grožio-higienos procedūrą jums ar jūsų augintiniui, darykite tai neatidėliodami.

DVYNIAI. Šiandien būsite labai aktyvūs, ypač linksmybėse. Neapsiriksite, jei savo energiją nukreipsite kūrybinių sumanymų įgyvendinimui ar pedagoginei veiklai. Seksis žaidimuose, scenos mene. Tik nežaiskite slaptų žaidimų meilės reikaluose.

VĖŽYS. Gana produktyvi diena, jei turite nebaigtų buitinių, ūkinių reikalų. Svarbu netingėti ir dėl smulkių trikdžių nenuleisti rankų. Tinkamas metas pasimėgauti ir paprastais gyvenimiškais malonumais, susitikti su artimais žmonėmis.

LIŪTAS. Suksitės kaip vijurkai, jei jūsų veikla susijusi su informacija, žiniasklaida, reklama, švietimu. Noriai plėsite savo žinių ir įgūdžių lobyną. Įmanomas malonus susitikimas.

MERGELĖ. Jausite poreikį atlikti gana komplikuotus darbus. Pravartu imtis uolumo reikalaujančios veiklos. Įmanoma komercinė, prekybinė sėkmė. Nebūkite šykštūs draugams, artimiesiems, suteikite jiems džiaugsmo.

SVARSTYKLĖS. Jūsų vidinė energija ir puiki nuotaika gerai nuteiks aplinkinius. Galima imtis ištvermės ir tęstinumo reikalaujančių darbų, projektų. Pamažu galite užsitikrinti saugų stabilumą.

SKORPIONAS. Šiandien galite tikėtis pagalbos iš labdaringų organizacijų arba patys būsite nusiteikę filosofiškai, labdaringai. Kita vertus, galite užsisklęsti savyje ir vidiniame pasaulyje, prisiminimuose pasijusti laimingesni nei ką nors realiai veikdami.

ŠAULYS. Gana sklandžiai atliksite planuotus darbus, sėkmingai vizituosite žmones, iš kurių tikitės patarimų, konsultacijų. Jeigu pageidausite kompanijos, vakare draugai savo sumanymais praskaidrins jums nuotaiką.

OŽIARAGIS. Dalykiniai reikalai, pokalbiai, net jei jie oficialūs, suteiks pasitenkinimo ir naudos. Galimas įpareigojantis susitarimas. Pasistenkite, kad neliktų teisinių neaiškumų. Galbūt apsispręsite dėl ryžtingo žingsnio profesinėje srityje.

VANDENIS. Intelektinis įkvėpimas ir smalsumas skatins jus plėsti akiratį. Nebloga diena mokymuisi/mokymui bei domėjimuisi, kokius kursus lankyti, į kokią kelionę leistis atsiradus progai.

ŽUVYS. Pasiseks įgyvendinti finansinius planus, jeigu padės įtakingas pažįstamas. Pasitikėdami savimi, pelnysite ir kitų pasitikėjimą. Gali tekti bendrauti su užsieniečiais, tvarkyti investicinius, verslo reikalus.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS