Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (rugsėjo 18 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGSĖJO 18 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė rugsėjo 18-ajai, antradieniui.

AVINAS. Gana įtempta diena. Bus sunku, jei reikia dirbti ir daug padaryti, o pagalbos nėra. Kolega ar kolektyvas maištauja, rodo nepasitenkinimą dėl uždarbio dalies, nuostolių pasidalijimo ar pan. Bet kuriuo atveju atsiras rimtų pareigų, nuo kurių neišsisuksite.

JAUTIS. Ši diena neleis pamiršti pareigų, įsipareigojimų. Savi ir svetimi rūpesčiai neduos jums ramybės bei reikalaus mąstyti apie ateitį. Galbūt ieškotės darbo ar turite eiti į darbo pokalbį ir tai verčia nerimauti.

DVYNIAI. Regis, stengsitės išspręsti finansinius keblumus. Yra vilties, kad padės įtakingas užtarėjas ar rėmėjas. Jeigu turite psichologinių problemų, nesivaržykite kreiptis į psichologą. Arba atverkite sielą mylimam žmogui, artimam draugui.

VĖŽYS. Pasistenkite būti mandagūs, draugiški, ir jums pavyks pagerinti tarpusavio santykius bei produktyviai padirbėti. Mokėkite įvertinti šalia esančių žmonių pastangas, jų indėlį į bendrą gerovę.

LIŪTAS. Rūpesčių, susijusių su sava ar kito žmogaus sveikata, gali padaugėti. Labai svarbu nepersidirbti ir kitaip nepakenkti savo sveikatai. Visgi gali būti, kad kur kas labiau jūs nerimausite dėl savo išvaizdos nei dėl fizinės savijautos.

MERGELĖ. Galite gauti žinią, naujieną ar įvertinimą. Regis, kiekviename žingsnyje turėsite stengtis įtikti aplinkiniams, jeigu nenorite konfliktų ir problemų. Nelikite abejingi mylimo žmogaus, vaikų poreikiams.

SVARSTYKLĖS. Jeigu tik galite, susitvarkykite darbo vietą, namus. Rutina ir artimųjų niurzgėjimas šiek tiek slopins jūsų energiją, polėkį. Pravartu paieškoti aukso vidurio ten, kur būtina suderinti šeimos narių interesus.

SKORPIONAS. Turėsite reikalų, susijusių su korespondencija, reklama, komunikacija, transportu. Daug kalbėsite telefonu, tarsitės, derėsitės. Galbūt gausite nerimą keliančią žinią iš toli. Galite prisiimti reikšmingą įsipareigojimą

ŠAULYS. Spinduliuosite simpatijos, solidarumo jausmus ir dėl to aplinkiniams atrodysite patrauklūs, verti pasitikėjimo ir gero įvertinimo. Finansinės bei turtinės operacijos turėtų būti sėkmingos.

OŽIARAGIS. Užsispyrimu galite patys save įvaryti į aklavietę. Jūsų įtaka žmonėms kur kas didesnė nei jums atrodo, tad negalite sau leisti elgtis nebrandžiai. Nebėkite nuo tikrų jausmų, tvirtos partnerystės galimybės.

VANDENIS. Regis, jausite tarsi kokį nematomą bloką, trukdantį jums būti suprastiems ir įgyvendinti planus. Kažkokio sandorio ar sandėrio pasekmės gali būti ne tokios, kokių laukėte. Labiau pasikliaukite savo intuicija ir patirtimi.

ŽUVYS. Tikriausiai peržiūrėjimo ir apskaičiavimų pareikalaus dalykinės sutartys. Priimkite tik brandžius sprendimus. Vakare būsite linkę ieškoti nuotykių, dalyvauti renginiuose. Galbūt susitiksite su dominančiu žmogumi.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS