Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (rugsėjo 21 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGSĖJO 21 D.)

  • 0

Avinas

Diena kupina įvykių, ir jie ne visada geri. Būtinai išlikite ramūs, kad ir kas nenutiktų. Galimas tolimų giminaičių vizitas, pasistenkite juos priimti kuo svetingiau. Gali išsipildyti seniai užsibrėžti planai.

Jautis

Būkite atsargūs su aplinkiniais. Atidžiai peržiūrėkite dokumentus ir sutartis, kuriuos reikia pasirašyti. Po pietų skirkite dėmesio sau. Galite paskaityti knygą, pailsėti, nueiti į kavinę. Venkite nemalonių žmonių ir alkoholio.

Dvyniai

Stenkitės darbe atiduoti visas savo jėgas. Jūsų žinios jums labai pravers, aplinkiniai prašys patarimų. Trumpas bėgimas ryte padės pasisemti energijos. Antroje dienos pusėje apribokite kontaktus su žmonėmis, kurie nuolat skundžiasi.

Vėžys

Reikia rimtai žiūrėti į savo pareigas. Stenkitės atlikti visas užduotis, nes paskui jų prisikaups per daug. Puikiai sekasi bendras laisvalaikis su kolegomis ir įmonių renginiai. Pats laikas pabendrauti neformalioje aplinkoje.

Liūtas

Pasistenkite priimti bendrą sprendimą. Turite daug minčių, bet reikia stengtis jas sutvarkyti. Diena žada būti turininga. Kad viskas, ką suplanavote, pavyktų, reikia įdėti maksimalių pastangų. Vakare gerai pailsėkite.

Mergelė

Aktyvumas darbe, deja, neduos norimo rezultato. Nenusiminkite, tam bus palankesnis laikas. Šiandien vilkėkite raudonus drabužius – tai atneš jums sėkmę ir pritrauks pinigų. Verta užsiimti tvarkymu ar pradėti remontą.

Svarstyklės

Palanku įveikti visas kliūtis, tereikia parodyti atkaklumą. Moterims diena bus kupina susitikimų, laukia malonus romantiškas pasimatymas. Vyrams atsipalaiduoti neduos neišspręstos problemos ir pažadai, kuriuos atėjo laikas ištesėti.

Skorpionas

Galite pamatyti pranašišką sapną arba stipriai veiks jūsų intuicija, tai jums garantuos puikią dieną. Galite gauti atlygį už savo pasiekimus. Kūrybingų Skorpionų laukia pripažinimas. Jūsų kūrybos gerbėjai padės jums pasiekti naują lygį.

Šaulys

Rizikinga diena. Jūsų laukia rimtas pasirinkimas, o nuo priimto sprendimo teisingumo priklausys finansinė būklė tiek šiandien, tiek ateityje. Pranašiškas sapnas padės priimti galutinį sprendimą. Neplanuokite ilgų kelionių.

Ožiaragis

Bus gausu ne pačių maloniausių staigmenų. Jus netikėtai gali išsiųsti į tolimą kelionę arba kils problemų tvarkant dokumentus, gali nepasisekti svarbios derybos. Griežta kontrolė padės su viskuo susidoroti.

Vandenis

Jau nuo pat ryto apims azartas ir didelis noras dirbti. Nepaliks jausmas, kad iš anksto žinote savo darbo rezultatą. Padės kūrybiškumas ir nestandartinis požiūris, rezultatai bus įspūdingi. Stenkitės nesidalyti savo planais.

Žuvys

Diena tinkama studijoms, naujoms žinioms – tai gali būti kokie nors kvalifikacijos tobulinimo kursai ar papildomas išsilavinimas. Puikiai įsisavinsite žinias ir įgysite patirties, kuri pravers jūsų profesinėje veikloje.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS