Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (rugsėjo 7 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGSĖJO 7 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė rugsėjo 7-ajai, penktadieniui.

AVINAS. Regis, jums neblogai seksis ir darbe, ir moksle, ir namuose. Būsite geranoriškai nusiteikę, dosnūs. Vilios pramogos, sportas, loterijos, kūrybinė veikla. Nenuviltų ir meilės pasimatymas.

JAUTIS. Stengsitės būti atlaidūs ir gailestingi tiems, kas jus nuskriaudė, įžeidė ar nesupranta. Galbūt paremsite giminaitį, draugą, nepagailėsite nuoširdžių patarimų arba patys to sulauksite iš artimos aplinkos asmenų.

DVYNIAI. Šiandienės dangaus įtakos skatins malonų elgesį su kitais, nors liks nemažai vietos ir tyliai veidmainystei, dviveidiškumui. Jeigu jums reikia pagalbos ar patarimo, visų pirma, kreipkitės į artimus žmones.

VĖŽYS. Pagerės situacija darbo, verslo srityje. Regis, sugalvosite neblogą problemos sprendimą arba ją savaime pasiūlys besiklostančios aplinkybės. Gali kiek papilnėti piniginė.

LIŪTAS. Rėmėjas, gerbėjas nustebins dosnumu, arba kaip tik jūs atversite savo širdį ir piniginę asmeniui, kuris parodys dėmesį, paglostys jūsų savimeilę. Galbūt kas nors grąžins skolą. Jei turite tikslą, rimtai jo siekite.

MERGELĖ. Jeigu esate išvykę, ims kamuoti namų ilgesys, o jei sukatės kasdienybės verpete, pradėsite nerimauti, kad jūsų gyvenimas stokoja prasmingumo, nuoširdžios meilės arba prastėja sveikata.

SVARSTYKLĖS. Jeigu bus galimybė, susitikite su gerais bičiuliais, prasiblaškykite, atitrūkite nuo įgrisusių rūpesčių. Mokėkite pasidžiaugti ir svetima sėkme. Galbūt pavyks atnaujinti nutrūkusį, bet jums vis dar svarbų ryšį.

SKORPIONAS. Tikriausiai teks kalbėtis profesiniais, verslo klausimais, dalyvauti pristatyme, susirinkime. Galbūt bus priimtas sprendimas, kuris teikia vilčių dėl platesnių perspektyvų. Bus už ką padėkoti draugui, pažįstamam asmeniui.

ŠAULYS. Jus gali užvaldyti dideli troškimai. Tikėtina, kad iš toli atvykęs neabejingas jums asmuo mėgins įsiveržti į jūsų įprastą gyvenimą, kaip nors jį keisti. Galima kelionė. Deja, tuo nelabai džiaugsis jūsų šeimos nariai.

OŽIARAGIS. Būsite lengvai išvedami iš doros kelio, domėsitės erotika, slaptais nuotykiais, finansinėmis avantiūromis. Bus kalbama apie mokesčius, paskolas, paveldėjimą, draudimą. Kažkuo pasitarnaus ankstesnė patirtis.

VANDENIS. Tikriausiai teks derinti savo norus, planus ir skonius su partnerių, nes tik kompromisinis sprendimas visiems išeis į naudą. Gerų dalykų galite prisigalvoti ir nuspręsti drauge su šeima.

ŽUVYS. Būsite tikri darbštuoliai, dėl savęs ir kitų pasiryžę kalnus nuversti. Turėtumėte greitai ir nepriekaištingai atlikti dalykines ir buitines užduotis, o vėliau dar dosniai skirti dėmesio tiems, kurie jus myli. Tiesa, vaidyba gali viršyti nuoširdumą.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS