Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (rugsėjo 8 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGSĖJO 8 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė rugsėjo 8-ajai, šeštadieniui.

AVINAS. Jums gali pavykti pasipuikuoti savo sugebėjimais, darbštumo ar išradingumo vaisiais. Galbūt nuveiksite ar įsigysite kažką, kas buvo seniai planuota ir reikalinga. Vis dėlto turite labiau branginti santykius su artimaisiais, vengti konfliktų.

JAUTIS. Tikėtinas pobūvis, renginys. Galbūt atsiskleis jūsų talentai. Turėtų sektis ne tik kūrybos, bet ir meilės, sporto srityje, tik galbūt ne asmeniškai jums, o jūsų atžaloms, artimam žmogui.

DVYNIAI. Nesielkite neatsakingai, nepataikaukite neprotingiems įgeidžiams, nes galite išleisti per daug pinigų nereikalingiems daiktams, abejotinoms pramogoms. Artimas žmogus gali sukelti panašių rūpesčių. Saugokite savo nuosavybę, rūpinkitės šeima.

VĖŽYS. Būsite komunikabilūs, imlūs informacijai. Bendraukite, skaitykite, smalsaukite, diskutuokite įvairiomis temomis, flirtuokite. Kur kas sunkiau bus, jeigu turėsite tvarkyti su technika, pervežimais susijusius reikalus.

LIŪTAS. Šiandien kaip pasiklosite, taip išsimiegosite. Galbūt kažkiek užsidirbsite iš amatų, buitinių ar techninių paslaugų. Tačiau nemažai ir išleisite, jei ryšitės pagaliau nusipirkti kažką reikalinga savo namams, ūkiui, statyboms ar remontui.

MERGELĖ. Būsite emocingi, romantiški. Tikėtinas kūrybinis polėkis. Vis dėlto tai nekokia diena koreguoti įvaizdį - greičiau jį sugadinsite, nei pataisysite. Itin saugokite nuo vagių bei sugadinimo ar pametimo svarbius dokumentus, meno vertybes, papuošalus.

SVARSTYKLĖS. Būsite nusiteikę plaukti pasroviui, ramiai tinginiauti. Galbūt sužinosite paslaptį, kuri jus stipriai sujaudins. Seksis tvarkyti konfidencialius reikalus, trauks užsiimti dvasinėmis praktikomis. Neignoruokite sąžinės balso, venkite intrigų.

SKORPIONAS. Diena turėtų būti nuotaikinga, įdomi. Nusimato draugiški susitikimai, pramogos. Reikšminga pažintis gali užsimegzti jūsų draugo ar vaiko iniciatyva. Tinkamai eksploatuokite techniką, venkite konfliktinių situacijų.

ŠAULYS. Būsite nusiteikę veržtis į viešumą, dėmesio centrą. Jeigu tai darysite nesubtiliai, tikriausiai patirsite nemalonumų ar nepatogumų. Kita vertus, bus nesunku susitaikyti su jums svarbiu žmogumi, jei jūsų ketinimai nesikirs su to asmens planais.

OŽIARAGIS. Tikėtinas flirtas, pažintis su nepažįstamu asmeniu. Galimas ir kitokio pobūdžio neįprastas nutikimas, tam tikro gyvenimo kelio ar būdo pasirinkimas, savaitgalio kelionė. Pasisaugokite konfliktų, avarijų.

VANDENIS. Diena nevienareikšmė. Bus dėl ko lengviau atsidusti, tačiau bus ir dėl ko graužtis. Tikėtini nusivylimai ankstesniais planais, slėgs nerealizuotos aistros. Pravartu šį tą iš pagrindų susitvarkyti.

ŽUVYS. Jausite įtaką ar pagundą, kuriai sunku atsispirti. Regis, sulauksite dėmesio iš tų, kuriam esate neabejingi, tačiau tai nebūtinai nudžiugins. Galbūt jums bus priminti neįvykdyti įsipareigojimai arba iškeltos sąlygos.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS