Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (sausio 16 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SAUSIO 16 D.)

  • 1

Astrologinė prognozė sausio 16-ajai, trečiadieniui.

AVINAS. Gana palanki diena verslo, nuosavybės reikalams, dizainui, kūrybiniams projektams, meilei. Gali pavykti sudaryti pageidaujamą sutartį, sužavėti dominantį asmenį. Regis, teks taikytis prie naujovių, gal net surizikuoti.

JAUTIS. Gali nudžiuginti mokslinių tyrimų, publikavimui skirtų darbų ar egzaminų geri įvertinimai, reklaminių projektų sėkmė. Jus gali pasiekti naujienos iš pažįstamų asmenų. Kvapą gniauš meilės nuojauta ar potyriai.

DVYNIAI. Puiku, jeigu ši diena bus rami ir nepareikalaus iš jūsų skubėjimo, įtempto darbo. Norint išlikti sveikiems ar pagerinti savo būklę, rekomenduojama daugiau ilsėtis, atsiriboti nuo žmonių gausos. Regis, stipriai veiks meilės vilionės.

VĖŽYS. Gana maloni diena, ypač jeigu mėgstate būti tarp žmonių, bendrauti, jaustis svarbia kolektyvo dalimi ar jo lyderiais. Viso to nepristigs. Būsite entuziastingi ir linkę organizuoti, telkti, dalyvauti.

LIŪTAS. Šiandien jūsų pastangos profesijos srityje neturėtų užgožti kitų gyvenimo sričių. Produktyviai, atsakingai padirbėkite iš ryto, o vakarą pasilikite savo malonumui. Galimi meilės vilčių išsipildymai.

MERGELĖ. Aktyvi, įvykių kupina diena. Turbūt teks bendrauti su įtakingais veikėjais, žiniasklaida ar su publika, laikyti egzaminus ar mokyti, šviesti kitus. Galite sulaukti perspektyvių pasiūlymų, galbūt kol kas netiesiogiai.

SVARSTYKLĖS. Nesidrovėkite paprašyti aplinkinių, kad jums padėtų susivokti situacijoje, susidoroti su problemomis, antraip galite persitempti. Apdairiau elkitės su pinigais, santaupomis. Meilės bei seksualiniai lūkesčiai gali pildytis.

SKORPIONAS. Šiandien sugebėsite susikalbėti net su aršiausiais oponentais, įtikinti savo „geležiniais“ argumentais ir tuo, kuo siekiate įtikinti. Galite sudaryti naudingą sandorį. Jūsų pasiūlymai neliks be atsako.

ŠAULYS. Neblogas startas tikėtinas, jei ruošiatės steigti ar moderninti įmonę, ieškotis kito darbo, pradėti lankyti sporto klubą, įsigyti naujos technikos, keisti įvaizdį. Meilės pagundoms šiandien galite pasiduoti, tik nepraraskite saiko.

OŽIARAGIS. Tikriausiai su nebloga nuotaika kibsite į darbus. Padidės jūsų kūrybinis potencialas. Regis, prioritetą teiksite vaikų reikalams, kūrybiniams projektams, artimų žmonių siekiams ar laimėjimams. Galbūt ir patys sublizgėsite scenoje ar pan.

VANDENIS. Galima vidinė sumaištis, emocinė įtampa dėl asmeninių ar su jumis susijusių žmonių problemų. Buitinė ruoša padės atitrūkti nuo tokių minčių. Dar geriau atpalaiduotų meilės romantika, skanus maistas, jaukumas.

ŽUVYS. Šiandien draugiškai bendrausite su aplinkiniais ir turbūt nekils jokių nesusipratimų ar nuoskaudų. Regis, aktyviai reikšitės socialiniuose tinkluose, domėsitės įvairia informacija, jos ieškosite, skleisite. Tiktų tartis dėl reklamos, mokymų, pervežimų.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

zvitriems ir amoraliems seniukams

gali nepatikti jusu smalsumas del ju paleistuvavimo ,taip pat tai nepatinka ir pasileideliu gerbejams[paleistuviu advokatams]

SUSIJUSIOS NAUJIENOS