Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (sausio 17 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SAUSIO 17 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė sausio 17-ajai, ketvirtadieniui.

AVINAS. Nelengva diena, nors gal taip ir neatrodys. Galvokite, ką kalbate ir ką žadate. Nuo jūsų minčių ir įsitikinimų priklauso, kas šiuo metu pildysis - geri norai ar blogos nuojautos. Padedant kitiems, galite nemažai nuveikti. Atsargiai kelyje.

JAUTIS. Galite tikėtis problemų, jeigu nepakankamai dėmesio skirsite finansiniams bei materialiniams klausimams. Atidžiau skaičiuokite, planuokite. Kitose srityse diena bus sėkminga, jeigu išmintingai elgsitės.

DVYNIAI. Labai jautriai reaguosite net į menkiausią nepasisekimą, nepalankumą. Kai kurie jūsų planai gali pasirodyti per dideli, kad būtų realiai įgyvendinami. Kita vertus, jus guos mylimas žmogus, draugai. Saugokitės traumų, nesukelkite avarijų.

VĖŽYS. Šiandien sunkiai įeisite į reikiamą ritmą bei tempą. Išsiblaškymas, patiklumas arba pavartotas alkoholis gali įvelti jus į problemas. Jeigu atskleisite nuoširdžius jausmus ir liksite nesuprasti, nesisielokite. Visiems taip kartais nutinka.

LIŪTAS. Pažįstamas asmuo gali prašyti patarimo ar siekti jūsų dėmesio. Jausitės mylimi, vertinami. Vis dėlto dėl pasaulėžiūrinių dalykų galite nesutarti su kai kuriais draugais, aplinkiniais, ir tai ardys draugystės tiltus. Nebūkite kategoriški, nes ir jūs galite klysti.

MERGELĖ. Diena bus nebloga, jeigu sugebėsite į daugelį dalykų pažvelgti naujai. Jums gali tekti viešai reikštis, demonstruoti, ką sugebate, arba mokyti kitus, dalintis patirtimi. Tik neeikvokite energijos tuščioms kalboms ir apkalboms.

SVARSTYKLĖS. Šiandien labai svarbi bus teigiama nuostata, optimistiškas požiūris. Nusimato kontaktų su įtakingais žmonėmis, dėstytojais, teisininkais ar užsieniečiais. Ypatingą vertę turės užsienio kalbų, interneto vartotojo įgūdžiai.

SKORPIONAS. Permaininga diena. Apdairiau elkitės su pinigais ir svetimais, pasiskolintais daiktais. Nepatartinos finansinės ir seksualinės avantiūros. Laiku mokėkite mokesčius, vykdykite įsipareigojimus.

ŠAULYS. Nebloga diena komunikacijai, pervežimams, reklamai, sutarčių pasirašymui. Seksis ir tarpininkauti, bylinėtis, partneriauti, netgi konkuruoti įvairiuose frontuose. Vis dėlto viena iš aktualiausių jums bus meilės, sporto arba vaikų ugdymo sritis.

OŽIARAGIS. Pasistenkite nedramatizuoti, jeigu kažkas nesiklosto būtent taip, kaip įsivaizdavote. Verta pradėti gyventi sveikiau, atsinaujinti, keisti gyvenimo būdą. Pradėkite pozityvius pokyčius.

VANDENIS. Būsite nusiteikę rasti laiko maloniems, smagiems užsiėmimams arba aktyviam laisvalaikiui su vaikais. Jeigu panorėsite, rasite šaunią kompaniją, būrį bendraminčių. Vis dėlto už jūsų nugaros gali vykti kažkas slapto ir nemalonaus.

ŽUVYS. Darbo ir verslo reikalams teks atiduoti daug energijos. Tačiau labiausiai jums norėsis būti namuose, rūpintis šeima, individualia veikla. Vis dėlto nuo kolektyvinės veiklos ir atsakomybės toli nepabėgsite.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS