Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (sausio 21 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SAUSIO 21 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė sausio 21-ajai, pirmadieniui.

AVINAS. Jūsų darbinės ar techninės galimybės gali būti šiek tiek suvaržytos, dalykiniai santykiai įtempti, sveikata nekokia. Liūdins nesusipratimai ir meilės fronte. Įveikite įžeistą savimeilę ir atverkite tikruosius jausmus. Tai gali labai pradžiuginti.

JAUTIS. Nusimato buitiniai rūpesčiai, padidės emocionalumas, nervingumas. Galite klysti spręsdami apie kitus, tačiau nesąmoningai nujausite, ką turite daryti, kaip elgtis. Turbūt sugebėsite tinkamai reaguoti į iššūkius.

DVYNIAI. Tikėtini reikalai, susiję su dokumentais, pirkimo-pardavimo, nuomos sutartimis, komerciniais sandoriais, technika. Su kai kuo nelengvai susidorosite. Ypač saugokitės avarinių situacijų.

VĖŽYS. Būsite įžvalgūs ir protingi, spręsdami dalykinius, verslo klausimus. Ir vis dėlto galite neišvengti klaidų ne dėl savo kaltės. Regis, meilės ir pinigų, darbo reikaluose būsite pernelyg reiklūs ir pretenzingi. Tuo galite sau pakenkti.

LIŪTAS. Vienas jūsų sumanymas gali pasirodyti nieko vertas, o gal net nuostolingas. Būsite labai jautrūs, emocionalūs. Kiekvieną pastabą priimsite kaip asmeninį įžeidimą ir reaguosite labai priešiškai.

MERGELĖ. Šiandien nepasitikėsite žmonėmis, viską vertinsite itin kritiškai. Įmanomas neįprastas pasiūlymas, informacija, bet tikriausiai tai atmesite net nesusimąstę, kaip turėtumėte reaguoti. Jūsų atsiribojimas gali įskaudinti artimą žmogų.

SVARSTYKLĖS. Nelabai sėkmingai tvarkysite organizacinius reikalus. Trikdys bendravimas su kai kuriais žmonėmis, linkusiais agresyviai, kategoriškai reikšti savo nuomonę. Prioritetą teikite kitokiems pašnekovams.

SKORPIONAS. Su didelėmis ambicijomis šiandien toli nenuvažiuosite. Pasistenkite geriau suprasti kitus žmones, pažabokite savo ego bei norą elgtis nepagarbiai, nedisciplinuotai. Saugokitės avarinių situacijų, gamybinių ir kitokių traumų.

ŠAULYS. Galite mėginti įvykdyti finansinę, verslo, nuosavybės operaciją, išlaikyti egzaminą, parašyti publikaciją ar užsakyti kelionę. Sunku tikėtis, kad viskas pavyks lengvai ir be problemų. Tačiau jus šildys meilė, komplimentai. Saugokite vaikus.

OŽIARAGIS. Racionalumas, egoizmas šaldys santykius, vėsins romantiką. O jeigu tos romantikos ir nebuvo, tuomet liūdesio sukels kiti dalykai. Ištuštėjusi piniginė, techninės problemos arba artimųjų bėdos jūsų situacijos irgi nelengvins.

VANDENIS. Turėsite nemažų socialinių ambicijų. Tačiau giliai viduje jausite nerimą bei nepasitenkinimą. Jausitės šiek tiek netikri dėl to, ką darote. Arba graušitės dėl išgirstų šaltų žodžių, nemalonių replikų.

ŽUVYS. Galimi nesusipratimai profesiniuose ir asmeniniuose santykiuose. Tikriausiai nelabai pasitikėsite savo jėgomis, nerimausite dėl sveikatos. Nepatartina išlaidauti, pirkti neplanuotų daiktų, sudaryti neapgalvotų komercinių sutarčių.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS