Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (sausio 24 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SAUSIO 24 D.)

  • 0

AVINAS. Būkite apdairūs, pareigingi. Galbūt tuomet pajudės į priekį reikalai, susiję su biurokratinėmis operacijomis. Vis dėlto, šiandien sunku bus įtikinti kitus, kad jūs esate teisūs ir patikimi.

JAUTIS. Tikriausiai atsiras konfidencialių reikalų, kuriuos turėsite tvarkyti atsargiai, vengdami viešumo. Šiandien jums išties derėtų numalšinti norą atvirai kautis su priešais - tik aplinkiniais keliais ir gudrumu galite šį tą laimėti.

DVYNIAI. Noriai bendrausite ir neblogai sutarsite su aplinkiniais. Tačiau nelengva bus išlikti korektiškiems. Neišplepėkite jums patikėtų paslapčių, nekritikuokite kitų žmonių ir liaukitės be saiko išlaidauti.

VĖŽYS. Galimi netikėti kontaktai, svarbūs pranešimai. Tačiau akivaizdu, kad jus kamuos neaiškios baimės, netikrumas dėl rytojaus, karjeros, asmeninių santykių, sveikatos ir pan. Suimkite save į rankas.

LIŪTAS. Ši diena gali įnešti nerimo į jūsų aplinką ir vidinį pasaulį. Galite susižavėti kažkieno idėjomis, vertybėmis. Arba patys mėginsite padaryti įspūdį aplinkiniams savo išsilavinimu, profesine kompetencija. Nepersistenkite.

MERGELĖ. Aktualūs gali būti draudimo, investicijų, alimentų klausimai. Graušitės dėl kažkieno elgesio arba kas nors graušis dėl jūsų. Tikėtina tam tikra vidinė transformacija.

SVARSTYKLĖS. Norint kai ką taikiai išsiaiškinti, objektyviai suvokti, jums gali prireikti tarpininkų pagalbos arba patyrusių žmonių patarimų. Jausite didelį priešingos lyties dėmesį.

SKORPIONAS. Galbūt imsitės reformų, keisite darbo vietą, ieškosite dalykinių partnerių, pirksite įrangą, techniką arba tuo domėsitės. Pasisaugokite traumų, venkite bet kokio aplaidumo, darbų saugos ar profesinės etikos taisyklių pažeidinėjimo.

ŠAULYS. Dėmesio ir pažadų iš jūsų sulauks žmonės, kuriems esate neabejingi. Tačiau vien kai kurių asmenų simpatijų jūsų profesinei sėkmei gali pritrūkti. Prireiks rimtų pastangų.

OŽIARAGIS. Problema gali tapti darbas, namai, jų saugumas arba priverstinis buvimas juose. Galbūt dėl kokių priežasčių teks atsisakyti svarbaus ketinimo ar planuoto renginio, pirkinio. Nepiktnaudžiaukite tarnybine padėtimi.

VANDENIS. Noriai bendrausite, dalysitės nuogirdomis ir nuomonėmis. Kažkam gali pasirodyti, kad liežuvaujate, rezgate intrigas. Tai gali pakenkti jūsų įvaizdžiui. Saugokite reputaciją ir sveikatą, venkite skubotų sprendimų bei rizikos.

ŽUVYS. Būsite nusiteikę tvarkyti nuosavybės bei komercinius reikalus. Tikriausiai ieškosite galimybių lengvai pralobti, pasinaudoti konfidencialia informacija ar pan. Tai nebus taip paprasta, kaip tikėjotės.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS