Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (sausio 25 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SAUSIO 25 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė sausio 25-ajai, ketvirtadieniui.

AVINAS. Norėsis šį bei tą nusipirkti, atsinaujinti. Tai šaunu, tačiau galite neapskaičiuoti savo galimybių ir išleisti per daug pinigų. Arba situacija bus tokia, kad kiti žmonės stengsis jumis pasinaudoti ir elgsis kažkaip veidmainiškai.

JAUTIS. Tai gali būti naujų galimybių diena, kai ims ryškėti rezultatai ar perspektyvos. Visa tai gana trapu, tad nesielkite atsainiai, lengvabūdiškai. Labai lengva tai, kas padaryta gero, paversti blogiu arba niekais.

DVYNIAI. Galite sulaukti žinių iš nepažįstamų žmonių ar valdininkų. Pasiūlymus, patarimus, idėjas verta apmąstyti, o ne nurašyti į svajonių skyrelį. Gali būti, kad dėl alkoholio ar netinkamų pagundų turėsite problemų. Lengva susigadinti reputaciją.

VĖŽYS. Rytas turėtų būti šaunus, tad neatidėliokite svarbių reikalų, vizitų. Tačiau turėkite omenyje, kad, norėdami ką nors gauti, turite pajėgti adekvačiai atsilyginti arba pasiremti rimtais argumentais.

LIŪTAS. Jeigu būtina, šiandien iš pat ryto tvarkykite dokumentus, kreipkitės į valdžią dėl leidimų, oficialių raštų, patvirtinimų, atsiskaitymų. Bus nelengva, tačiau naudokitės tomis progomis, kurios dabar įmanomos.

MERGELĖ. Jums turėtų gerai sektis. Galbūt nustebins kolega ar pažįstamas iš užsienio. Arba jūs rimtai įsisvajosite apie permainas savo gyvenime, imsite kažką planuoti. Kita vertus, būsite linkę pasimesti, jeigu teks rinktis vieną iš kelių pasiūlymų ar variantų.

SVARSTYKLĖS. Šiandien galite kažko atsisakyti dėl naujo tikslo arba tiesiog dėl to, kad taip kreipia aplinkybės. Galbūt kils moralinių ir vertybinių dilemų, arba savaime atkris viena iš pasirinkimo galimybių.

SKORPIONAS. Aktyviai reikšitės namuose ir tarp pažįstamų. Nuotaikos ir emocijos bus labai nepastovios. Neleiskite, kad jūsų sąmonę užvaldytų nepagrįsti įtarimai, pavydas. Tai prasti palydovai, jei jums rūpi išsaugoti partneriškus santykius, draugystę.

ŠAULYS. Dalykiniai arba sveikatos klausimai šiandien gali spręstis kažkaip ne taip, kaip vylėtės ar planavote. Nesistenkite visko tempti vieni. Dalinkitės pareigomis su kitais, tarkitės dėl išlaidų.

OŽIARAGIS. Savo energiją nukreipkite į darbą ir kūrybą, o ne į tuščius plepalus. Yra pavojus, kad per daug įsikalbėję prasitarsite apie tai, ką turėtumėte nutylėti. Beje, aistringas flirtas irgi gali jums šiek tiek pakenkti, jei jį užfiksuos kiti.

VANDENIS. Trokšite komforto, prabangos, patogumų. Galbūt kažką pertvarkinėsite. Tai gali kainuoti daugiau, nei apskaičiavote iš anksto. Be to, galite išgirsti priekaištų, kad jums kur kas labiau nei aplinką reikia keisti save, savo elgesį.

ŽUVYS. Šiandien neblogai eisis darbai, susiję su informacija, mokslu, transportu, telekomunikaciniais ryšiais ir pan. Jums pasitarnaus ne tik žinios, bet ir gera intuicija.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS