Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (sausio 29 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SAUSIO 29 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė sausio 29-ajai, pirmadieniui.

AVINAS. Kažkokios permainos gali paliesti jūsų artimuosius. Savo ruožtu, jie gali jums atnešti netikėtumų, rūpesčių. Nepameskite svarbių dokumentų bei daiktų, ypač priklausančių kitiems.

JAUTIS. Būsite nusiteikę intensyviai mokytis, gilinti žinių bagažą, ieškoti reikalingos informacijos. Galbūt laikysite egzaminus, pradėsite lankyti kursus arba jais domėsitės.

DVYNIAI. Galite atsidurti situacijoje, gundančioje galimomis dovanomis, meilės malonumais, lengvu uždarbiu ar pasipelnymu kitų sąskaita. Saugokitės sukčių. Pasistenkite būti įžvalgesni, atidesni.

VĖŽYS. Per daug reikšmės galite suteikti atsitiktiniam susitikimui ar nemaloniam nesusikalbėjimui. Galbūt net pradėsite išsigalvoti nesamų problemų. Įveikite savo nerimą ar pavydą ir pozityviai žvelkite į ateitį.

LIŪTAS. Harmonijos šiandien sieksite per filosofiją, dvasingumą, romantišką intymumą. Palanku tvarkyti konfidencialius reikalus. Seksis meno srityje, socialiniuose ir okultiniuose dalykuose.

MERGELĖ. Galimi pokyčiai santykiuose su draugais. Derėtų išsiaiškinti mažus nesusipratimus, švelninti nuomonių skirtumus. Jei norite gerų santykių bei darnos kolektyve, pasistenkite atsižvelgti į kitų jausmus, poreikius.

SVARSTYKLĖS. Būsite kiek įsitempę, neramūs, tačiau darbštūs ir pareigingi. Arba jūsų pareigingumas šiandien bus patikrintas, pradedant nuo atlikimo į darbą laiku ar ne laiku, baigiant atlikto darbo rezultatų įvertinimu.

SKORPIONAS. Šiandien kažkas pažadins jūsų ambicijas, privers išsikelti didesnius tikslus. Įtakingi draugai ar artimieji iš užsienio gali padėti realizuoti troškimus. Tik svarbu nepažeisti įstatymų, etikos normų.

ŠAULYS. Būsite godūs ne viena prasme, tarp jų sekso, meilės džiaugsmų. Domėsitės priešinga lytimi. Tačiau šiandieniai kontaktai gali jus kiek supainioti. Tikriausiai teks rinktis tarp naudos ir malonumo.

OŽIARAGIS. Savo prieštaringu elgesiu jūs stebinsite prie to nepratusius aplinkinius. Gali išaiškėti, kad jūsų norai ir siekiai visiškai kitokie nei partnerių arba kad nesate linkę stengtis dėl abipusių poreikių patenkinimo.

VANDENIS. Gali būti, kad kils ūpas keisti darbovietę, profesinius planus arba įvaizdį, stilių. Pravartu apsilankyti grožio salone, sporto klube. Galbūt iš keblios situacijos reikės traukti kolegą.

ŽUVYS. Galite sėkmingai panaudoti kai kuriuos kūrybinius gabumus darbo, mokslo srityje arba norėdami padaryti įspūdį dominančiam asmeniui. Labiau prižiūrėkite vaikus.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS