Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (sausio 3 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SAUSIO 3 D.)

Astrologinė prognozė sausio 3-iajai, trečiadieniui.

AVINAS. Traukte trauks pasilinksminimai, meilė, seksas, romantiškos pažintys. Būsite nusiteikę avantiūroms, naujovėms. Galbūt iškils pasirinkimo dilema. Vis dėlto dėl esminių dalykų apsispręsti reikėtų ne iškart, o viską gerai pasvėrus, apgalvojus.

JAUTIS. Šiandien netingėkite padirbėti bei pasirūpinti įvaizdžiu. Namų ūkio ir šeimos situacija reikalaus išlaidų. Pasistengus galima neblogai užsidirbti bei kažkam padaryti gerą įspūdį. Dėl brangių pirkinių tarkitės su partneriu.

DVYNIAI. Ši diena turėtų būti kupina kontaktų, pokalbių arba susirašinėjimo. Domėsitės aplinkinių žmonių gyvenimu, žiniasklaidos naujienomis. Kažkuo gali pasitarnauti informacija, išgirsta kaip reklama ar paskalos.

VĖŽYS. Gana produktyvi diena. Dalykinė veikla, verslas, komandiruotės duos apčiuopiamų rezultatų. Jeigu esate pasiilgę lengvo ir šilto bendravimo, irgi liksite patenkinti. Regis, patirsite įspūdžių, gausite peno emocijoms, kūrybinei raiškai.

LIŪTAS. Jeigu negailėsite energijos, šiandien ne tik pasieksite gerų rezultatų, bet ir atsikratysite įtampos, neigiamų emocijų. Galbūt rūpinsitės, kuo nustebinti dominantį asmenį. Tuo tikslu ką nors pirksite, organizuosite.

MERGELĖ. Labiausiai norėsis ramybės, atsipalaidavimo. Būtų gerai, kad niekas nekvaršintų jums galvos ir netrukdytų darbuotis vienumoje arba leistų patinginiauti, pasimėgauti meilės intymumu, menu.

SVARSTYKLĖS. Apgalvokite, nuo ko pradėti svarbiausius darbus. Jeigu reikia, pasitarkite su specialistais ar nusimanančiais pažįstamais, bičiuliais. Pasistenkite suderinti savo troškimus su galimybėmis.

SKORPIONAS. Diena bus kupina darbų, pareigų. Profesinėje veikloje labiausiai bus vertinamas iniciatyvumas, atsakingumas. Intriguojamo pasiūlymo laisvalaikio praleidimui galite sulaukti iš jus dominančio asmens.

ŠAULYS. Ar dirbate, ar mokotės, ar keliaujate, nestokosite valios, ryžto ir polėkio. Tikėtinas progresas profesijos srityje, ypač jeigu iš anksto buvote pasirengę permainoms. Atsiras galimybių užmegzti naudingų pažinčių, gauti vertingų patarimų.

OŽIARAGIS. Nuo pat ryto mintys suksis apie neišspręstus finansinius reikalus. Galbūt pavyks išsiderėti palankesnes sąlygas verslui ar kreditui gauti arba sulauksite rėmėjų paramos. Bet kuriuo atveju apie tai užsiminę nepralošite.

VANDENIS. Šiandien gali tekti vykdyti pažadus, atiduoti skolas, aiškintis santykius. Galbūt pagaliau pasirašysite seniau paruoštą, bet atidėliotą dalykinę ar turtinę sutartį.

ŽUVYS. Diena žada pokalbių dalykinėmis ir finansinėmis temomis. Galite išgirsti dominančią žinią, susijusią su darbo paieškomis ar sveikatos situacija. Ieškokite kelio į svarbaus jums asmens širdį, siekite supratimo. Tai labai pasiteisins.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Anonimas

Eik veĺniop

SUSIJUSIOS NAUJIENOS