Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (sausio 31 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SAUSIO 31 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė sausio 31-ajai, ketvirtadieniui.

AVINAS. Šiandien jums turėtų pakakti ir energijos, ir sėkmės. Galite sukaupti nemažai reikalingos informacijos, atnaujinti ar užmegzti pageidaujamus ryšius, pasiekti naudos iš sandorių. Galite gauti žinią iš užsienio.

JAUTIS. Tiktų spręsti skolų, mokesčių, alimentų problemas. Aptarkite jas su antrąja puse. Su kreditoriais gali pavykti susiderėti dėl paskolos termino pratęsimo, sutarties sąlygų pakeitimo ar pan.

DVYNIAI. Įmanomos derybos, susitarimai su užsieniečiais, flirtas su įdomiu asmeniu. Jums gali būti pasiūlyta verslo ar meilės partnerystė. Galite pamėginti palenkti savo pusėn konkurentus arba įveikti varžovus.

VĖŽYS. Galite gauti preliminarų pasiūlymą, susijusį su darbu, ar pakvietimą į kokį visuomeninį renginį, pristatymą ar pan. Realiai įvertinkite savo galimybes, nes būsite linkę užsikrauti naštą ne pagal pečius.

LIŪTAS. Palankus metas kelionėms, susitikimams su užsieniečiais, kultūrinių renginių, tarptautinių seminarų organizavimui ir pan. Neseniai užmegztos pažintys, išgirstos mintys, diskusijos pasirodys gana vertingos. Kils ir romantiškų paskatų.

MERGELĖ. Neliūdėkite, jei jaučiate tam tikrą dėmesio stoką iš artimų žmonių, pamėginkite patys kam nors būti reikalingi, paslaugūs. Meninei kūrybai ši diena gali būti labai palanki.

SVARSTYKLĖS. Šiandien galite susitikti su žmonėmis, kurių seniai nematėte. Šie susitikimai, pokalbiai gali padėti jums geriau susivokti situacijoje, gal net pakeisti kai kuriuos planus, požiūrius. Galimas meilės pasimatymas.

SKORPIONAS. Šiandien sėkmingai tvarkysite nuosavybės reikalus, dokumentus. Labai norėsis komforto, jaukumo, gražių daiktų, gardžios vakarienės. Džiugins ir pilna piniginė, jeigu jums pavyks pasinaudoti palankia proga ir pasipelnyti.

ŠAULYS. Nusimato susirūpinimas dėl darbo, sveikatos ar asmeninio įvaizdžio. Tikėtinas meninis, kūrybinis įkvėpimas. Atsiras progų geriau pažinti dominančius asmenis. Jums gali būti patikėtos svetimos paslaptys.

OŽIARAGIS. Tikriausiai išleisite pinigų pirkdami daiktus, kurie palengvina darbą, suteikia daugiau komforto. Gali būti ir taip, kad galvosite vien apie pramogas ir malonumus. Galimas neįprastas renginys arba pasimatymas su originaliu asmeniu.

VANDENIS. Gali būti, kad šiandien sulauksite giminaičio, draugo, gerbėjo žinios ar vizito. Pats laikas iki galo sutvarkyti vieną reikalą, kurį vis atidėliojate. Vakaras labai tinkamas pasimatymui, viešnagei.

ŽUVYS. Ši diena suteiks įvairių emocijų. Vis dėlto vakare ją turėtumėte įvertinti kaip gana sėkmingą. Galbūt net suskaičiuosite romantiškas akimirkas ar išgirstus komplimentus. Pastarieji ypač glostys širdį.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS