Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (sausio 5 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SAUSIO 5 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė sausio 5-ajai, šeštadieniui.

AVINAS. Galite ne kartą atsidurti dėmesio centre, neišvengti viešumo, kuris nebūtinai bus malonus. Įtampą kels bendravimas su vyresnio amžiaus asmenimis, pareigūnais ir pan. Savo ruožtu emocijos turės didelės reikšmės jūsų šios dienos savijautai.

JAUTIS. Nelengva diena esantiems kelionėje, konferencijoje ar turintiems per trumpą laiką pasiruošti egzaminui, paskaitai, viešai kalbai ar pan. Jausite įtampą, vidinį spaudimą.

DVYNIAI. Šiandien palanku šalinti blogus įpročius, naikinti šiukšles, iš pagrindų apsikuopti. Nedalyvaukite jokiose rizikingose finansinėse operacijose. Meilės srityje neskubinkite įvykių, būkite santūresni.

VĖŽYS. Regis, būsite dirglūs, emocionalūs, provokuosite konfliktines situacijas. Galimi sveikatos sutrikimai, nekokios naujienos. Visgi daug kas priklausys nuo aplinkinių elgesio. Į šilumą, draugiškumą atsakysite tuo pačiu, ir atvirkščiai - kitu atveju.

LIŪTAS. Šiandien nesiseks bendrauti, viskas kris iš rankų. Tirštinsite tamsias gyvenimo spalvas. Pasitelkite optimistiškesnį požiūrį. Daugiau dėmesio skirkite sveikatai, mitybai.

MERGELĖ. Daug dalykų, kuriais šiandien užsiimsite, reikalaus didelės psichologinės įtampos ir nuoširdžios meilės. Neišlaidaukite, neskolinkite, neinvestuokite. Šilčiau reaguokite į vaikus, mylimus žmones.

SVARSTYKLĖS. Dideli ir nepagrįsti kaprizai gali pabloginti santykius su aplinkiniais, padaryti nuostolių. Tikėtinas susipainiojimas jausmuose, neištikimybės grėsmė ar baimė. Stenkitės šviesiau žiūrėti į gyvenimą.

SKORPIONAS. Ne pačių maloniausių naujienų ir pokalbių diena. Galbūt teks įtemptai mokytis ir, tam sugaišę daug laiko, vis tiek abejosite savo žinių bagažu. Kaip bebūtų, tikriausiai įsitikinsite, kad nėra to blogo, kuris neišeitų į gera.

ŠAULYS. Materialiniai reikalai, nekilnojamojo turto klausimai neduos jums ramybės. Ne pati geriausia diena daryti rimtus sprendimus. Jeigu norite ko nors konkretaus, naudingo pasiekti, venkite skubos.

OŽIARAGIS. Dėl artėjančio saulės užtemimo jūsų emocinė būsena ir savijauta gali būti nestabili, tvyros įtampa. Aplinkinių nedžiugins jūsų griežtumas, šaltumas ar savanaudiškumas. Galbūt jums tiesiog norėsis, kad visi paliktų jus ramybėje.

VANDENIS. Netikėtumų, akibrokšto galite laukti iš artimo žmogaus. Ilgai puoselėtos viltys šiandien gali sugriūti dėl intrigų, melo. Tikrinkite gaunamą informaciją, nepasitikėkite gandais. Daugiau būkite vienatvėje, pailsėkite. Saugokitės peršalimo.

ŽUVYS. Būkite dėmesingi savo ir kitų jausmams, nuotaikoms. Galimas jaudinamas, bet kartu keblus pasimatymas. Venkite abejotinos veiklos, netikrų draugų, klastingų patarėjų. Saugokite piniginę, turtą.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS