Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (sausio 7 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SAUSIO 7 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė sausio 7-ajai, pirmadieniui.

AVINAS. Šiandien aktyviai bendrausite su senais ir naujais pažįstamais, bendraminčiais. Tai, ką kolektyviai nuspręsite, gali būti reikšminga. Tikėtina, kad prisiimsite lyderio vaidmenį arba labiau pajusite savo įtaką.

JAUTIS. Iš ryto galite sunkiai keltis iš lovos. Įdienojus jau dirbsite išsijuosę. Būkite labai atidūs, jeigu darbas susijęs su logistika. Atsargiai kelyje. Venkite kvaišalų, atsitiktinių seksualinių nuotykių.

DVYNIAI. Galite sugadinti savo dalykinį įvaizdį, jeigu mėginsite išsisukti nuo įpareigojimo, atsakomybės. Diena nėra palanki atsakingiems vizitams bei reikalams, jei neturite tvirtos pozicijos bei nuomonės ir nesate linkę diplomatiškai laviruoti.

VĖŽYS. Jūsų galvoje šiandien bus per daug sumaišties, kad galėtumėte ką nors racionaliai nuspręsti. Geras metas nebent kūrybiniams bandymams. Galite gauti kvietimą į pobūvį ar pasimatymą. Saugokite pinigus, turtą. Atsargiau su technika.

LIŪTAS. Galbūt jums teks bendrauti su žmonėmis, kurie visaip stengiasi pabrėžti savo pranašumą arba su kuriais tiesiog sunku rasti bendrą kalbą. Gali kilti emocinė įtampa dėl nelengvo pokalbio.

MERGELĖ. Dėl nesutvarkytų ūkinių, techninių reikalų, darbų saugos pažeidimų galimos problemos. Galbūt patingėsite apie kažką informuoti kitus ir dėl to juos ištiks bėdos. Būkite pareigingi, atidūs.

SVARSTYKLĖS. Netikėtai galite pasielgti ryžtingai, siekdami sau naudos, komforto ar malonumo. Tačiau sėkmė bus ne ilgalaikė, jeigu vadovausitės savanaudiškais motyvais ir negalvosite apie pasekmes.

SKORPIONAS. Tikriausiai bus mėginimų manipuliuoti jumis. Įmanomas pasiekimas, kurio kaina gali būti tokia, kad džiaugsmą greitai pakeis susirūpinimas. Tvarkingai eksploatuokite techniką. Venkite šeiminių scenų.

ŠAULYS. Jūsų asmeninis požiūris gali būti labai produktyvus. Nepaisant to, bus nelengva apginti savo nuomonę. Kitiems atrodys, kad esate subjektyvūs arba ne viską pasakote.

OŽIARAGIS. Turėtų sektis organizacinis, administracinis darbas. Kažkas gali jums padėti įsitvirtinti pasirinktoje veiklos sferoje ar surengti svarbų verslo susitikimą. Dėl pinigų, turto reikalų teks rimtai pasukti galvą.

VANDENIS. Nuo pat ankstyvo ryto turite būti labai atidūs kelyje. Bendraudami valdykite emocijas ir žodžius. Nusimato užduotis, veikla, kuri bus gana sudėtinga ir jus išvargins. Svarbu išlikti tvirtiems, nepasimesti, jeigu atsitiktų kas nors nenumatyta.

ŽUVYS. Santykiai darbe ar asmeniniame gyvenime nėra visiškai geri. Kažkas jus apkalba, šmeižia. Arba jums taip atrodo ir jaučiatės nejaukiai. Svetima paslaptis gali būti svarbus koziris, norint kažką įrodyti sau ar kitiems.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS