Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (spalio 29 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SPALIO 29 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė spalio 29-ajai, pirmadieniui.

AVINAS. Regis, kils ūpas kažką pirkti, išsinuomoti, padaryti malonią staigmeną kolegoms ar artimiesiems. Gali kilti idėjų, susijusių su įmone, verslu ar savo ūkio, namų pertvarkymu, remontu, komfortu, dizainu.

JAUTIS. Iš ryto jūsų planus gali trikdyti spūstys kelyje ar kitos kliūtys. Vis dėlto diena turėtų būti labai produktyvi ir sėkminga. Palanku dalyvauti konkurse, teikti interviu, publikacijas, projektus. Deja, meilės reikalai labai banguos, stigs stabilumo.

DVYNIAI. Dėl atsivėrusių galimybių daugiau užsidirbti gali pavykti įveikti kažkokią krizę, nepasitikėjimą savimi ar kuo nors kitu. Gali subręsti sprendimas, turėsiantis įtakos jūsų profesinei ar materialinei padėčiai.

VĖŽYS. Puikus metas pasižmonėti, išbandyti save konkurse, skirti pasimatymus. Didelė dalis pažadų, pasiūlymų pasirodys realiai įgyvendinami. Vienas susitikimas gali būti ne tik intriguojantis, bet ir reikšmingas ateičiai. Protingai spręsite vaikų problemas.

LIŪTAS. Jums gali būti per sunku ką nors aktyviai veikti, nes stigs energijos. Pagalvokite, kaip galėtumėte suderinti veiklą su poilsiu, rasti laiko ir ramių būdų maloniai atsipalaiduoti.

MERGELĖ. Jums seksis tvarkyti reikalus, susijusius su visuomenine veikla, mokslu, užsieniu, kultūra. Gali nustebinti ar nudžiuginti pažįstamo žmogaus pasiūlymas, kolektyvo įvertinimas.

SVARSTYKLĖS. Iš praktiško, patyrusio žmogaus ar kito patikimo šaltinio gauta informacija gali padėti pagerinti aktualius reikalus. Tai geras laikas įsibėgėjimui, jeigu esate parengę konkretų planą.

SKORPIONAS. Pokalbiai su nepažįstamais žmonėmis gali pamėtėti neblogų idėjų. Vertėtų skirti laiko žinių gilinimui, akiračio plėtimui, nes būsite labai imlūs naujai informacijai.

ŠAULYS. Tai bus veikli diena, jeigu užsiimate verslu, realizuojate projektus. Bus įmanoma susitarti dėl finansavimo, dėl kurio jau buvote pradėję kažką daryti. Palanku sudaryti draudimo sutartį, ieškoti vienokios ar kitokios paramos.

OŽIARAGIS. Nebloga diena bendravimui su išsilavinusiais veikėjais, teisiniams reikalams, tarpininkavimui. Ši tą gero galite nuveikti jus dominančio žmogaus labui. Būsite nusiteikę meilės pasimatymams.

VANDENIS. Šiandien pravartu imtis praktiškų, konkrečių darbų, daryti išvadas, rengti ataskaitas. Dėl naujovių, rimtų pertvarkymų ramiai tarkitės su verslo partneriais, šeimos nariais. Galite sėkmingai pakoreguoti įvaizdį.

ŽUVYS. Šiandien palanku konsultuotis aktualiais klausimais, pristatyti kūrybinius projektus, dalyvauti žaidimuose, konkursuose. Galimi intriguojami pasimatymai. Tikriausiai nuotaika labai pagerės, jeigu atsiras galimybė pakeisti aplinką.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS