Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (spalio 30 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SPALIO 30 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė spalio 30-ajai, antradieniui.

AVINAS. Šiandien plušėsite be didelio ūpo. Darbo bus daug, kontrolė stipresnė nei paprastai. Vargu ar pavyks gauti planuotų pinigų, sudaryti pelningą sutartį.

JAUTIS. Turėtumėte nemažai nuveikti, jeigu jūsų veikla susijusi su ryšiais, žiniasklaida, transportu, komercija. Vis dėlto, jei norite, kad diena nenuviltų, nereikalaukite per daug iš tų, kurie gali, bet nenori suteikti kažkokios informacijos, tarpininkauti.

DVYNIAI. Šiandien derėtų būti santūriems ir draugiškiems su aplinkiniais, nes kitam žmogui padaryta skriauda grįš su kaupu. Visus sandorius šiandien sudarinėkite ypač apdairiai, įvertindami perspektyvą.

VĖŽYS. Nuo pat ryto jausitės kažkaip nesaugiai tarsi būtumėte apsupti priešų, konkurentų. Arba tarsi tektų pasirinkti vieną pusę iš dviejų priešiškų tarpusavyje, nors jūs pajėgūs toleruoti abi puses.

LIŪTAS. Jūsų reakcija bus kiek sulėtėjusi, todėl vargins greitas tempas, kitų žmonių reiklumas, dalykiškumas. Pažįstamas žmogus gali jūsų prašyti abejotinos paslaugos. Internetu galite užsisakyti nekokybišką prekę ir turėti vargo dėl jos grąžinimo.

MERGELĖ. Tikriausiai atsiras kliūčių, dėl kurių teks koreguoti nusibrėžtus planus. Stengdamiesi nepriekaištingai elgtis, visiems būti pasiekiami ar įtikti, galite kiek nuskriausti save.

SVARSTYKLĖS. Nelengva bus susitarti dėl dalykinių sprendimų. Turėkite omenyje, kad su apskaičiavimais, pinigais, technika susiję reikalai, darbai gali strigti. Seksis kiek geriau, jeigu sugebėsite įtraukti į veiklą tinkamus žmones.

SKORPIONAS. Pokalbis su specialistu gali paskatinti susitvarkyti dokumentus, teisinius ar finansinius formalumus. Tačiau galite sulaukti ir nemalonių pastabų, kritikos. Visgi skaudžiausiai reaguosite į akibrokštus iš tų, kuriuos mylite, kuriais pasitikite.

ŠAULYS. Dėl kažkokių aferų, pinigų, išlaidų galimi nemalonumai ar šiaip įtampa. Galbūt naujai įvertinsite santykius su žmonėmis, kuriuos seniai pažįstate. Opus bus finansinių įsipareigojimų ir autoriteto klausimas.

OŽIARAGIS. Jūsų reikalų eiga stipriai priklausys nuo kitų žmonių nusiteikimo ir įvertinimo. Diena parodys, kas stipresni ir gudresni - jūs ar jūsų konkurentai. Jeigu suklydote ir dabar tai paaiškėjo, stenkitės taisyti padėtį.

VANDENIS. Bus nelengva dėl kažko svarbaus susitarti, susiderėti. Regis, nesutaps norai, tikslai ir materialinės galimybės. Išsiblaškymas, neapdairumas jums gali daug kainuoti. Saugokite sveikatą.

ŽUVYS. Būsite kūrybingi, veiklūs, rodysite iniciatyvą, stengsitės būti pastebėti. Vis dėlto galite gauti mažiau atlygio ir dėmesio nei tikėjotės. Arba dėl kažko jums teks guosti vaikus ar draugus.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS