Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (spalio 6 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SPALIO 6 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė spalio 6-ajai, šeštadieniui.

AVINAS. Šiandien susikaupkite naudingiems, praktiškiems darbams tuo atveju, jeigu negalite sau leisti patinginiauti. Didesnį dėmesį skirkite mitybai, sveikatos profilaktikai. Palanku rūpintis augintiniais, įvaizdžiu.

JAUTIS. Aktyvus metas emocine ir kūrybine prasme. Norėsis pasidžiaugti bendravimu su vaikais, mylimaisiais, juos palepinti bei patiems pasijusti globojamiems, mylimiems. Tai turėtų pavykti.

DVYNIAI. Diena bus nebloga, jeigu mokėsite nusileisti, ramiai reaguoti į bet kokį iššūkį. Tikriausiai labai rūpės šeimos, giminės aktualijos. Buitis, namų ruoša gerokai išsunks jėgas, tačiau galėsite pasidžiaugti susikurtu jaukumu.

VĖŽYS. Regis, daugiau bendrausite su giminaičiais, kaimynais, pažįstamais. Dėl svarbaus reikalo pavyks susitarti be ypatingų pastangų. Tik pasistenkite atitrūkti nuo praeities prisiminimų, jeigu jie slegia ir trukdo.

LIŪTAS. Nestokosite jėgų, pasitikėjimo savimi, gyvenimo džiaugsmo. Draugų ir pažįstamų dėmesys bus malonus, bet tam tikra prasme jums kainuos. Galbūt reikės suteikti paslaugą, sudalyvauti talkoje ar kt.

MERGELĖ. Tai turėtų būti maloni diena, jeigu tik sąmoningai apsispręsite nesinervinti dėl smulkmenų. Išties galima rasti kuo pasidžiaugti užuot raukius kaktą. Kai kurios jūsų ambicijos gali realizuotis, tačiau ne iš karto.

SVARSTYKLĖS. Šiandien patartinas ramus poilsis, taiki ir saugi aplinka. Įkvėpimo ir energijos tikriausiai teiks gamta, menas, slapta meilė, meditacijos, paslaptys. Beje, būsite patiklūs, tad galite pasielgti taip, kad vėliau stebėsitės savo naivumu.

SKORPIONAS. Jums rūpės draugai, kompanijos. Noriai organizuosite susibūrimus pramogoms ar talkai. Regis, jums pavyks suburti bendraminčius, o gal ir įsitikinti, kurie iš jų elgiasi taip, kaip dera tikriems draugams.

ŠAULYS. Šiandien jums rūpės ne laisvalaikis, o rimti darbai arba rimtos temos, tad prie lengvabūdiškų, nerūpestingų kompanijų nelabai derėsite. Nepersidirbkite ir nekaltinkite kitų, kad jie nesupranta jūsų darbštumo ar politinių interesų.

OŽIARAGIS. Ši diena turėtų sugrąžinti gerą nuotaiką, pažerti įdomios informacijos. Išryškės jūsų sugebėjimas panaudoti turimas žinias. Turbūt išsiveršite iš kasdienybės gniaužtų, leisitės į kelionę, renginį, patirsite ypatingą įvykį ar kt.

VANDENIS. Galite tikėtis naudos iš finansinio ar kitokio tarpininkavimo, reklamos. Gali būti, kad sudalyvausite svarbiame renginyje. Įsiklausykite į kitų žmonių teikiamą informaciją apie vykstančius globalius pokyčius, rinkas, muitus, draudimą ir pan.

ŽUVYS. Tikriausiai teks derinti visų namiškių norus dėl laisvalaikio praleidimo bei šeiminių pareigų. Pasistenkite būti lankstūs. Problemų nekils, jeigu sugebate suprasti ir mylėti žmonės tokius, kokie jie yra.

Geros dienos! 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS