Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (vasario 14 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (VASARIO 14 D.)

  • 2

Avinas

Dieną verta skirti bendravimui darbe, kelyje ar namuose. Komunikabilumas padės lengvai išspręsti problemas, įtikinti, užmegzti naujas pažintis, tarp jų ir romantiškas.

Jautis

Bus daug jėgų ir energijos, kuri padės išspręsti sunkiausias užduotis. Vis dėlto diena nežada būti lengva – atvirkščiai, tik įveikęs sunkumus ir kliūtis, Jautis galės pasirodyti iš geriausios pusės.

Dvyniai

Diena žada laimingų likimo galimybių, tačiau daug kas priklausys nuo to, ar Dvyniai sugebės jomis pasinaudoti. Patarimas paprastas: pasiruošti, veikti aktyviai ir visą dieną stengtis būti geros formos.

Vėžys

Patariama kuo toliau sprukti nuo rutinos ir kasdienybės šurmulio. Vėžiui tereikia žengti pirmą žingsnį pokyčių link ir gailėtis neteks: įvykiai įsuks jį ir rodys kelią, o vidinis organizuotumas neleis pridaryti klaidų.

Liūtas

Tikrai nereikėtų vakare sėdėti vienam namuose. Liūtas lengvai įsilies į bet kurią kompaniją. Verta tuo pasinaudoti, jei yra noro ne tik praleisti puikų vakarą, bet ir užmegzti įdomią pažintį. Galbūt ir ne vieną.

Mergelė

Yra galimybių įsitikinti, kad bendradarbiavimas, palaikymas, partnerystė – ne tik gražūs žodžiai. Gyvenimas suteiks progą susimąstyti, kokie žmonės šalia. Arba net apie tai, kuo galima ir kuo neverta pasitikėti.

Svarstyklės

Puikiai seksis bet kokie reikalai, kuriuose Svarstyklės gali parodyti kūrybinį polėkį ir išradingumą, tačiau konkretumo reikalaujančioje veikloje sėkmės tikimybė artima nuliui. Verta vengti konfliktų.

Skorpionas

Piniginė visiškai netikėtai gali papilnėti arba patuštėti – kaip pasiseks. Kad veiksmai nepadarytų nuostolių, nereikėtų rizikuoti ir dalyvauti abejotinose finansinėse operacijose.

Šaulys

Puikiai seksis ginti savo interesus. Bus lengva įtikinti aplinkinius savo teisumu. Verta tuo pasinaudoti ne tik sprendžiant ginčytinus klausimus, bet ir derantis, sėkmingai reklamuojant bet kurį savo projektą ar idėją.

Ožiaragis

Vertėtų atkreipti dėmesį į savo sapnus: jie gali pasirodyti pranašiški. Patariama įsiklausyti į juos, o dienos metu atkreipti dėmesį į bet kurį savo norą ar nenorą – tai gali pasirodyti ne užgaida, o nuojauta.

Vandenis

Vandenis pasižymės galinga intuicija ir gebėjimu numatyti įvykus. Šios savybės padės įžvelgti įvykių raidą ir padės intuityvaus požiūrio reikalaujančioje veikloje, psichologijos srityje ir bendraujant su kitais.

Žuvys

Žvaigždės palankios visose srityse – nuo verslo ir karjeros iki meilės. Žuvys turės pakankamai energijos ir skvarbių sugebėjimų savo planams įgyvendinti. Sėkmė yra tų likimas, kas jos nusipelnė, – toks  Žuvų šūkis šiandien.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Anonimas

Kus žuviai choroskopas, išplaukė

Joooooo

Tai vandeniams ir zuvims valentino dienos ner :(

SUSIJUSIOS NAUJIENOS