Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (vasario 15 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (VASARIO 15 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė vasario 15-ajai, penktadieniui.

AVINAS. Šiandien galite išgirsti įdomių naujienų iš artimos aplinkos žmonių, žiniasklaidos. Galimos kažkokios permainos šeimoje, kurios privers jaudintis, kiek sujauks jūsų emocijų ir jausmų pasaulį.

JAUTIS. Galite įsigyti norimą daiktą arba kils idėjų, susijusių su remontu, statybomis, nuosavu verslu. Būkite malonesni savo šeimos nariams, vaikams, nedrumskite ramybės.

DVYNIAI. Tikėtini ypatingi emociniai ir romantiški troškimai, kurie gali išsipildyti, bet nebūtinai tuoj pat. Vakare labiausiai norėsis komforto, malonaus pasilepinimo. Suteikite sau tai.

VĖŽYS. Diena gali būti rami ir jauki, jei neversite savęs užsiimti tuo, kam nepritaria širdis ir protas. Dar geriau, jei galėsite pabūti vienumoje, atsiriboti nuo šurmulio. Į jūsų slaptus troškimus meilės srityje tikriausiai bus atsakyta.

LIŪTAS. Šiandien būsite aktyvūs, linkę bendrauti, siekti aplinkinių dėmesio. Patirsite šaunių įspūdžių, jei susitiksite su gerais draugais, bendraminčiais. Kita vertus, būsite linkę nesaikingai išlaidauti tam, kad pasipuikuotumėte.

MERGELĖ. Tai gali būti įspūdžių ir galimybių kupina diena. Tačiau geri dalykai ne nukris iš dangaus, o turės būti nusipelnyti, uždirbti. Galbūt teks reikalauti, kad būtų vykdomi susitarimai, apmokama už atliktus darbus ar pan.

SVARSTYKLĖS. Šiandien nusimato kelionė, buvimas viešumoje, šurmulys, susitikimai. Galite gauti svarbių žinių iš užsienio. Galimas įdomus pokalbis su nepažįstamu asmeniu. Galbūt užsimegs naudingas kontaktas.

SKORPIONAS. Ši diena palanki finansinių reikalų tvarkymui. Nieko neatidėliokite popietei, nes tuo metu jūsų mintys jau skrajos toli nuo rutinos. Galbūt ketinate leistis į savaitgalio kelionę ar ypatingą renginį. Tačiau nerimą kels didelės išlaidos, nuo kurių neįmanoma išsisukti.

ŠAULYS. Norite ar nenorite, šiandien jums reikės derintis prie kitų žmonių planų, interesų. Galbūt teks paišlaidauti artimo žmogaus labui arba dalyvauti privalomame renginyje, t. y. ten, kur jums būti nesinorės.

OŽIARAGIS. Diena skirta aktyviam darbui ir bendravimui. Pasijusite reikalingi, vertinami, o gali ir mylimi. Galite apsispręsti keisti įvaizdį ir net gyvenimo būdą, pradėti laikytis dietos.

VANDENIS. Produktyvi diena, tačiau be darbo, įtemptų pastangų ir kūrybinių kančių nieko nepasieksite. Jei susitiksite su įdomiais žmonėmis, paklauskite jų nuomonės jus dominančiu klausimu. Staigmenų galima tikėtis iš vaikų, gerbėjų.

ŽUVYS. Dieną tarsi judėsite iš inercijos, darydami, ką reikia ir kaip reikia, bet galvodami apie asmeninius reikalus, suplanuotas šio vakario ar savaitgalio atrakcijas, vaikus, meilės pasimatymus ir pan. Į darbo pabaigą gerokai pralinksmėsite.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS