Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (vasario 17 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (VASARIO 17 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė vasario 17-ajai, sekmadieniui.

AVINAS. Diena bus prieštaringa. Agresyvieji spjaudys ugnimi, bambekliai taps dar labiau paniurę ir nedraugiški. Galima nudegti paskubėjus, neįsigilinus, stokojant kantrybės. Beje, ne tik perkeltine prasme, o ir tiesiogine. Gresia avarijos.

JAUTIS. Būsite kupini emocijų ir nerimo, dirglumo ir net agresijos. Jeigu galite, atsisakykite intensyvaus bendravimo ir bet kokios rizikos. Rinkitės šeimos židinio ramybę. Tai padės sukaupti energijos naujai savaitei. Saugokitės traumų.

DVYNIAI. Šiandien jums labiausiai norėsis paprastų žemiškų malonumų, domins, kaip galima papildyti šeimos biudžetą ar sutaupyti, nieko neaukojant. Patirsite daug įspūdžių, jeigu vakare aktyviai bendrausite.

VĖŽYS. Šiandien daugiau dėmesio skirkite smulkmenoms, kad suprastumėte kai kuriuos dalykus. Suvokę priežastis, rasite paaiškinimą pasekmėms. Palaikykite gerus santykius šeimoje. Tai padės išlaikyti vidinį stabilumą netgi tada, jei kas nors nepavyks.

LIŪTAS. Jūsų įtaka kitiems bus labai juntama, net jei patys jausitės pavargę, kupini baimių, nerimo. Nepeikite savęs, jei ne viskas pavyks. Skirkite kuo daugiau laiko poilsiui, sveikatos profilaktikai.

MERGELĖ. Jausite keistą nepasitenkinimą, sunku bus bendrauti net su artimais ir mylimais žmonėmis. Net jei bendrauti jums sekasi, truputis veidmainystės ar netakto gali viską sujaukti. Tokiu būdu ką nors galite suklaidinti ar įstumti į nepatogią padėtį.

SVARSTYKLĖS. Galbūt iš arti susidursite su keistais žmonėmis, kurie kelia ne vien jūsų susidomėjimą. O gal būtent jūs elgsitės neįprastai ir šokiruosite kitus. Lengva įkliūti dėl dvigubų žaidimų, susikompromituoti ar kitaip nukentėti.

SKORPIONAS. Regis, jums neduos ramybės vieši reikalai, politika, mokslo aktualijos. Jausitės svarbaus proceso dalyviai ar liudininkai. Būsite labai nepakantūs oponentams. Stenkitės į problemas pažvelgti filosofiškai. Tai šiek tiek numalšins jūsų nerimą.

ŠAULYS. Tikėtina, veršitės į svarbius renginius, aktyviai domėsitės tuo, kas vyksta pasaulyje ar toliau nuo jūsų kasdienybės. Galite bendrauti su įžymybėmis, politikais, užsieniečiais. Galbūt vyksite į svarbų renginį. Saugokite savo ir kitų sveikatą.

OŽIARAGIS. Tikriausiai jums neduos ramybės realūs ar potencialūs svetimi laimėjimai. Liaukitės apie tai galvoję ir skaičiavę kitų sėkmes ar turtus. Vertėtų pabendrauti su tais žmonėmis, kurie galėtų pakelti jums nuotaiką, o ne dar labiau suerzinti.

VANDENIS. Stengsitės padaryti įspūdį tiems žmonėms, su kuriais teks bendrauti. Nepamirškite, kad persistengimas kenkia. Gali būti, kad teks iškęsti įvairius nesusipratimus, kažkieno opoziciją ar intrigas. Saugokitės avarijų, agresijos.

ŽUVYS. Būsite gana veiklūs, aktyvūs. Susiplanuosite turiningą dienotvarkę ir stengsitės jos laikytis. Jeigu pavyks, vakare džiaugsitės daug nuveikę. Tačiau gresia sveikatos sutrikimai, traumos arba materialiniai nuostoliai. Saugokite save ir kitus.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS