Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (vasario 19 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (VASARIO 19 D.)

  • 1

Astrologinė prognozė vasario 19-ajai, pirmadieniui.

AVINAS. Šiandien būsite energingi, nusiteikę sportuoti, bendrauti, mokytis naujų dalykų. Galbūt bendrausite su užsieniečiais, įžymybėmis arba būsite linkę aukštinti save, siekti pripažinimo. Galbūt susitarsite dėl naudingo kontrakto, kelionės ar kt.

JAUTIS. Šiandien jums stigs valios, ryžto, tačiau tikėtinos stiprios nuojautos, skleisis meniniai gebėjimai. Tiktų ieškoti atsakymų į svarbius jums klausimus, gvildenti paslaptis, spėti ateitį.

DVYNIAI. Galite dalyvauti konkurse, pradėti lankyti užsienio kalbos ar kitokius kursus, imtis nelengvo kūrybinio projekto, kuris pareikalaus ir jėgų, ir lėšų. Regis, gerų patarimų sulauksite iš pažįstamo žmogaus, partnerio ar netgi rimto konkurento.

VĖŽYS. Kils noras stiprinti savo autoritetą bei padėtį, daugiau darbuotis. Galite patirti sėkmę tose srityse, kuriose daug ką lemia įtakingi ryšiai. Stenkitės rasti būdų, kaip įkūnyti tai, kas svarbu ne vien jums.

LIŪTAS. Veikli, produktyvi, akiratį plečianti diena. Seksis megzti reikalingus ryšius, argumentuotai kalbėti, dėstyti ir atsakinėti. Įspūdžių ir veiklos ypač netrūks pedagogams, vadovams, politikams bei turintiems reikalų su užsieniečiais.

MERGELĖ. Profesinės, finansinės problemos neleis jums atsipalaiduoti. Galite turėti reikalų su bankų, oficialių įstaigų veikėjais, mokesčių pareigūnais. Tvarkydami finansinius dokumentus būkite atidūs. Galbūt įsigysite kažką iš buitinės technikos.

SVARSTYKLĖS. Tikėtini svarbūs oficialūs kontaktai, juridiniai ar finansiniai reikalai. Tikriausiai pavyks draugiškai susitarti dėl aktualių dalykų ne tik su partneriais, bet ir su oponentais, konkurentais.

SKORPIONAS. Palanku pradėti nauja, ypač jei jaučiatės nusivylę savo išvaizda, dalykine veikla ar gyvenimo būdu. Galbūt kils minčių, kaip tai keisti, tobulinti. Apskritai viskas klostysis gerai, jei tvarkingai atliksite būtinus darbus ir rūpinsitės sveikata.

ŠAULYS. Ir su partneriais, ir su konkurentais šiandien galite tikėtis produktyvių susitarimų, aptarimų. Galbūt rasite naujų sąjungininkų. Iš priešingos lyties galite gauti viliojamų pasiūlymų. Seksis sporto srityje, scenoje, šou versle.

OŽIARAGIS. Mintys vis suksis apie šeimą, namus, artimųjų poreikius ir problemas. Jeigu vadovausitės ne emocijomis, o konstruktyviu požiūriu, tai ir jums, ir šalia esantiems bus tik geriau.

VANDENIS. Turėsite daug reikalų, pokalbių. Sumanumą demonstruosite, tvarkydami komercinius reikalus, siekdami išgauti ar apdoroti informaciją, atnaujinti ar užmegzti svarbius ryšius. Galite sudaryti naudingą sutartį.

ŽUVYS. Tai turėtų būti produktyvi diena. Staiga gali išsispręsti aktualus uždarbio, nuomos, tiekimo ar kitoks nuosavybės, verslo investicijų klausimas. Stiprės simpatijos jausmas kartu dirbančiam asmeniui. Arba augs meninis įkvėpimas, grožio pojūtis.

Geros dienos! 

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Grazina

nesąmonė

SUSIJUSIOS NAUJIENOS