Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (vasario 27 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (VASARIO 27 D.)

  • 0

AVINAS. Šiandien bus nelengva suprasti, kas geriau, ir teisingai pasirinkti. Juo labiau kad jūsų ir aplinkinių nuomonės daug kur nesutaps. Neskubėkite dalyti pažadų, neprovokuokite ginčų.

JAUTIS. Norėsis daug nuveikti, tačiau gali atsirasti nenumatytų kliūčių. Galbūt teks įrodinėti darbdaviui, kolegoms ar klientams, kad viską darote teisėtai, laikotės įstatymų, instrukcijų ir t. t. Arba kaip tik jūs kažkam kelsite aukštus reikalavimus.

DVYNIAI. Didelių pasiekimų, gero gyvenimo troškimas gali nuvesti į aklavietę. Galbūt tikitės greito laimėjimo ar naudos ten, į kur turi būti einama mažais žingsneliais jau pramintu taku. Neprovokuokite apkalbų, neskleiskite sąmokslo teorijų.

VĖŽYS. Geriau bus, jei ši diena tekės kasdiene vaga, nes rimtiems sprendimams, įpareigojantiems susitarimams ji nėra palanki. Tačiau jums gali sektis aplink save kurti grožį panaudojant antrines žaliavas, šį bei tą nebrangiai renovuojant.

LIŪTAS. Tikėtini svarbūs pokalbiai, susitikimai su rimtais oponentais, demagogijos nevengiančiais konkurentais ir pan. Susilaikykite nuo pretenzijų reiškimo, kaltinimų, ypač jei patys nesate šventi, antraip ir jūsų nuodėmės bus paviešintos.

MERGELĖ. Darbinga, produktyvi diena, tačiau galimi techniniai nesklandumai arba sveikatos problemos. Galbūt teks prisiminti seną lėtinį negalavimą. Atsargiai kelyje.

SVARSTYKLĖS. Emocionalumas, flirtas gali trukdyti deramai atlikti pareigas. Trikdžių gali kilti reikaluose, susijusiuose su investicijomis, paskolomis. Labiau rūpinkitės vaikais.

SKORPIONAS. Jausite nerimą, bus sunku tinkamai save išreikšti. Gali pablogėti savijauta arba vargins artimųjų ligos ir elgesio problemos. Venkite bet kokios rizikos.

ŠAULYS. Noriai komunikuosite, flirtuosite, atvirausite, komentuosite. Pernelyg atsirišęs liežuvis gali pridaryti nemalonumų artimiesiems, kolegoms. Galvokite, ką kalbate.

OŽIARAGIS. Šiandien jūsų pamokymų ir patarimų nelabai kas norės klausytis ir paisyti. Būsite linkę kelti sąlygas šalia esantiems, taikyti finansines sankcijas už savavališką elgesį, išlaidavimą ar kt.

VANDENIS. Turėsite nemažai rūpesčių, jeigu ruošiatės kelionei, atestacijai ar pan. Galbūt laiku negausite ar nepateiksite reikalingų dokumentų, duomenų. Jūsų patirtį, sugebėjimus įvertins tik visiškai svetimi žmonės, o saviems įspūdžio nepadarysite.

ŽUVYS. Būsite linkę išlaidauti ir pasiduoti pagundoms, kurios negailestingai tuština kišenę. Nederėtų aklai tikėti šalia esančiųjų gražbylyste ir pasiaiškinimais. Saugokite sveikatą, nenumokite ranka į negalavimus, antraip susirgsite lėtine liga.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS