Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (vasario 28 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (VASARIO 28 D.)

  • 0

AVINAS. Ši diena panardins į svetimus rūpesčius arba painias santykių peripetijas. Kažkam prireiks jūsų pagalbos. Galite sulaukti netikėtumo iš asmens, kuriuo ypač domitės. Regis, į paviršių iškils tai, kas buvo uoliai slepiama.

JAUTIS. Jums derėtų atkreipti dėmesį į savo vaidmens kolektyve ir profesinės kvalifikacijos ypatumus. Galbūt šį tą pravartu patobulinti. Jei šiandien numatomas darbo pokalbis, jis bus labai rimtas.

DVYNIAI. Šiandien įtampą kels nemalonus darbdavio, klientų reiklumas, griežtumas. Iš jūsų arba jūs iš ko nors reikalausite atsakomybės, racionalaus ekonomiškumo ar pan.

VĖŽYS. Ši diena nesukels rūpesčių, jeigu dirbsite įprastus darbus ir nereikės niekur skubėti, išvykti. Visgi gali būti, kad teks rimtai pasimokyti, ruošti kalbą, publikaciją ar ataskaitą.

LIŪTAS. Tikėtini šiokie tokie pasikeitimai ar supurtymai, susiję su jūsų pasaulėjauta, pažiūromis, finansiniais ir profesiniais planais. Venkite per daug žadėti. Nepirkite brangių daiktų. Nepalanku skolintis, nesaikingai išlaidauti.

MERGELĖ. Kantriai dirbkite savo įprastinius darbus ir stenkitės išlikti ramūs ir taupūs. Būkite atidesni mylimiems žmonėms, vaikams. Dėl didesnių išlaidų būtina tartis.

SVARSTYKLĖS. Bus daug emocijų, laikas lėks nepastebimai. Visgi vakare pastebėsite kažko svarbaus tinkamai neatlikę, o jau būsite labai pavargę, gal net sunegaluosite.

SKORPIONAS. Šiandien nesiimkite atsakingų darbų. Jeigu įmanoma, atsiribokite nuo to, ko vis tiek negalite pakeisti. Gali paaiškėti, kad jūsų fantazijos ne visiškai atitinka tikrovę. Nenumokite ranka į sveikatos sutrikimus, vaikų problemas.

ŠAULYS. Šiandien vargu ar pavyks viską padaryti taip, kaip norite ir tikitės. Daug kas priklausys nuo aplinkybių ir kitų žmonių. Regis, šiek tiek sumažės tarpusavio pasitikėjimas, geranoriškumas.

OŽIARAGIS. Šiandien pasistenkite nepriekaištingai atlikti darbus, nes bus lengva prarasti aplinkinių pasitikėjimą. Stenkitės stiprinti, o ne gadinti santykius su žmogumi, kuris jums artimas ir reikalingas.

VANDENIS. Šiandien jums neblogai seksis mokytis ir mokyti, atlikti intelekto ir kompetencijos reikalaujančias užduotis. Jeigu užtruksite iki vėlumos, pavargę pradėsite daryti klaidas ir tai gali lemti nuostolį. Būkite atidūs.

ŽUVYS. Diena bus gana nemaloni. Jeigu laiku sutvarkysite aktualų finansinį reikalą, galbūt išvengsite galimo nuostolio. Regis, vakare jausitės pavargę, negaluojantys ir turbūt nesugebėsite paslėpti pykčio, jei kas nors trikdys jūsų ramybę.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS