Ką žada žvaigždės kovo 18–24 d.? | Diena.lt

KĄ ŽADA ŽVAIGŽDĖS KOVO 18–24 D.?

AVINAS

Savaitgalį nestokosite gebėjimo gražbyliauti, sumaniai diskutuoti. Jeigu užsiimate protine veikla, kūryba, puikiai seksis išreikšti savo mintis ir parodyti žinias. Rašyti straipsnius, publikacijas pavyks geriau nei tikėjotės. Galite spontaniškai įsimylėti. Nuo pirmadienio teks rimtai padirbėti, ypač jei dirbate atsakingą vadybos, administracinį darbą. Pasitaikys nervingų situacijų, tačiau šis tas pozityvaus turėtų skaidrinti įtemptas dienas. Nuo savaitės vidurio konfliktų gali kilti ir dėl darbo, ir dėl santykių. Jausite konkurentų nepasitenkinimą.

JAUTIS

Šis savaitgalis skatins domėtis ezoteriniais dalykais, juodąja magija, psichologiniais eksperimentais ir testais. Galite pasiduoti slaptai pagundai. Deja, į gera neišeis mėginimas pasipelnyti, manipuliuojant kitų patiklumu arba svetimais pinigais, dokumentais. Nuo pirmadienio kelias dienas pravartu rimčiau užsiimti protine veikla. Galbūt teks pasidomėti įstatymais, poįstatyminiais aktais. Antra periodo pusė bus mažiau palanki intelektinei, mokslinei raiškai, reikalams su užsieniečiais ir pan. Lengva apsigauti, tapti užkulisinių intrigų taikiniu.

DVYNIAI

Savaitgalis turėtų būti nenuobodus. Jums ir antrajai pusei ar kitiems pašnekovams nestigs žaismingumo, noro flirtuoti, intriguoti. Jeigu su kažkuo susipyksite, tuoj pat gali užsimegzti naujas ryšys su komunikabiliu asmeniu. Gali net iškilti pasirinkimo dilema, nes dėl jūsų dėmesio varžysis keli asmenys. Nuo pirmadienio stiprės erotiniai interesai ir seksualinis apetitas. Kita vertus, trikdys įvairūs rūpesčiai, finansinės problemos, vaikų išdaigos. Regis, teks staiga kažkur išvykti, arba kaip tik susitrukdys numatyta kelionė.

VĖŽYS

Savaitgalį jums kils noras ieškotis darbo ir tuo tikslu naršyti po internetą. Gali pasitaikyti viliojamų variantų, bet tarp jų bus ir labai abejotinų. Sveikatai nepalankus šeštadienis. Pravartu susilaikyti nuo žalingų įpročių ir rizikingų pagundų. Turbūt keisite įvaizdį. Kitą savaitę jums sunkiausia bus diplomatiškai bendrauti, ir tai gali sukelti rimtų problemų, susipriešinimo. Vis dėlto, nenusileidę dėl principinių vertybinių dalykų, sulauksite ne vien nepasitenkinimo, bet ir kai kurių asmenų palaikymo bei simpatijų.

LIŪTAS

Savaitgalį jums seksis vilioti neabejingus jūsų žavesiui. Galite įgyti naujų gerbėjų ir net susižavėti mielu nepažįstamuoju. Galbūt eisite į aklą pasimatymą. Vis dėlto tai gali būti pavojinga. Pasidavimas stipriai aistrai nieko gero nežada. Verčiau venkite lengvabūdiškų nuotykių. Nuo pirmadienio kelias dienas įtemptai plušėsite. Trikdžių gali kilti laiku negavus reikiamos informacijos, dokumento arba jei patys vėluosite parengti straipsnį, prezentaciją, rašto darbą, atsakymą ir t.t. Laikykitės įstatymų ir eismo taisyklių.

MERGELĖ

Savaitgalį gali kilti noras imtis kažko tokio, dėl ko jūsų gyvenamoji erdvė įgytų naują kokybę, pasikeistų. Jei pastangas nukreipsite tik į įprastą buitinę ruošą, veikiausiai netrukus pasijusite sudirgę. Naujovės gali įkvėpti ir nudžiuginti. Tiesa, nuotaikas gali drumsti neišspręstos partnerystės, šeimos problemos. Nuo pirmadienio kelias dienas daug dėmesio reikalaus auganti karta arba gerbėjai, kūrybinė veikla arba sportas. Flirtai ir nuotykiai, ypač darbe, sukels daugiau problemų nei malonumo.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį norėsis pagyventi linksmiau, patirti malonumų. Jausite poreikį išreikšti save, nustebinti kitus. Kai ką išties sužavėsite ir sulauksite komplimentų ar net meilės prisipažinimų. Džiugins renginiai, ekskursijos ir pan. Tik venkite rizikuoti kelyje. Nuo pirmadienio kelias dienas norėsis lėtesnio gyvenimo tempo. Gali atrodyti, kad stokojate iniciatyvos darbe. Jums išties labiau tiktų tvarkytis savo buitį arba dirbti iš namų. Nuo ketvirtadienio stiprės meilės troškulys. Tačiau nelengvų dilemų gali kilti dėl santykių.

SKORPIONAS

Savaitgalį gali labai parūpti papildomo uždarbio galimybės. Vienas iš būdų pasipelnyti tikrai bus abejotinas, nedarantis jums garbės. Jeigu keisite įvaizdį, šukuoseną, tikriausiai liksite patenkinti. Džiugins maisto ruošimas, tad dietos laikytis nesiseks. Nuo pirmadienio per kelias dienas galite daug nuveikti, jei tik nesiblaškysite. Tiktų eiti į darbo pokalbius, interviu, derėtis, rinkti ir skleisti informaciją, tvarkyti transporto ir ryšių reikalus. Nuo ketvirtadienio jau būsite linkę daugiau klysti dirbdami ir bendraudami.

ŠAULYS

Savaitgalį gali iškilti meilės, naudos ir moralės dilema. Viena vertus, būsite seksualūs, kūrybingi, trauksite gerbėjus, sėkmę meilės srityje ir scenoje. Kita vertus, stokosite vidinių stabdžių ir galite prisidaryti problemų per savo lengvabūdiškumą, nesaikingumą. Kitą savaitę turėsite pasistengti sutvarkyti nuosavybės reikalus ar dokumentus, sutartis, sąmatas ir t.t. Gali tekti atsakyti už padarytas klaidas arba iš kitų reikalauti atsakomybės, aiškintis dėl vaikų poelgių. Džiugins meilė, kūrybinė sėkmė, o gal laimėtas prizas.

OŽIARAGIS

Savaitgalį leiskite sau patinginiauti ir pasidžiaugti namų komfortu, gardžiu maistu. Tik venkite kenksmingų pagundų ir nesukčiaukite. Gali būti, kad patirsite manipuliavimą jūsų jausmais, vertybėmis ar kt. Aiškinkitės dviprasmiškus dalykus. Nuo pirmadienio pasižymėsite ypatingu jautrumu, tad paklusti reikalavimams ar ko nors reikalauti iš kitų reikš didelę vidinę įtampą. Galite sunegaluoti. Tausokite save, bet kartu stenkitės tinkamai vykdyti pareigas. Būkite taktiški, išlaikykite pagarbą sau ir oponentui. Regis, nerimo sukels vaikų elgesys ir poreikiai.

VANDENIS

Savaitgalį būsite nusiteikę bendrauti, draugauti, flirtuoti, tad tikėtini susitikimai su draugais, gerbėjais, publika ir pan. Jei turite vaikų, noriai su jais bendrausite, negailėdami laiko ir pinigų jų pramogoms. Sugebėsite daug kam padaryti gerą įspūdį. Tačiau jį labai lengva bus sugadinti. Nuo pirmadienio kelias dienas norėsite tik ilsėtis. Galbūt nekaip jausitės, o gal teks rūpintis ligoniu, lankytis gydymo įstaigose, socialinėse tarnybose. Nuo ketvirtadienio energijos ims daugėti, bet išaugs ir avarijų, baudų rizika.

ŽUVYS

Savaitgalį rūpės darbo, mokslo reikalai, politinės ar kitokios ambicijos. Galbūt atsiras nelengvo darbo arba teks reikštis viešumoje. Nors tuo nesidžiaugsite, tačiau gali papilnėti piniginė ar gausite kitokios naudos. Nuo pirmadienio per kelias dienas galite daug nuveikti kartu su kolektyvu, komanda. Regis, tai bus naudinga, nors galbūt jums atrodys, kad kiti nusipelnė mažesnio atlygio nei jūs. Nuo ketvirtadienio būsite labiau išsiblaškę, neatsargūs, tad bus lengva suklysti, apsigauti, patirti nuostolį ar net apsinuodyti.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

minde

tokioj saaly nieko naujo negali but.

Žuvys 19d.

Visiškas briedas, esu pahmelingas ir dar gersiu visai kompanijai statau as ir tikrai pelno nematysiu

SUSIJUSIOS NAUJIENOS