Vaistažolių horoskopas | Diena.lt

VAISTAŽOLIŲ HOROSKOPAS

  • 0

Pievų dovanas – vaistinius augalus labiausiai vertiname dėl gydomųjų galių, tačiau jie gali nemažai papasakoti ir apie mus. Pasitikrinkite pagal gimimo dieną, gal tai taikliai apibūdina jus?

Šalpusnis

Gegužės 21 d. – birželio 21 d.

Šalpusnis pražysta dar neišleidęs lapų. Panašūs ir žmonės Šalpusniai: jų svajonės ir planai visada siekia toli į priekį, nors tam dažnai dar nėra nei pagrindo, nei galimybių tiems planams įgyvendinti. Šalpusniai lengvai netenka jėgų keldami per didelius reikalavimus. Labai anksti pavasarį šalpusniai pražysta ryškiai geltonais žiedais. Ir žmonių Šalpusnių žavesys sutirpdo nepasitikėjimo ledus, padeda sušildyti atšiaurią aplinką.

Ramunėlė

Birželio 22 d. – liepos 22 d.

Ramunėlių arbata sušildo kūną, atpalaiduoja, ramina, taip ir žmonės Ramunėlės apie save geba sukurti šiltą ir jaukią atmosferą. Švelnios ir jautrios Ramunėlės linkusios rūpintis kitais, spręsti kitų problemas, kartais tuo net piktnaudžiaujama. Joms pačioms dažniau reikia supratimo ir paramos. Ramunėlės nemėgsta dirbtinių trąšų, taip pat sunkiai ir žmonės Ramunėlės pakelia kritiką, kitų nepalankumą. Tada jos nyksta tiesiog akyse. Vertinantiesiems Ramunėlių rūpestingumą gyvenimas šalia jų – malonus ir harmoningas.

Jonažolė

Liepos 23 d. – rugpjūčio 23 d.

Nenuostabu – per vasarą žydėdama jonažolė sukaupia visą saulės energiją. Kaip augalams, taip ir žmonėms Jonažolėms reikia saulės ir šilumos. Kad galėtų atsiskleisti, jiems reikalingas ypatingas aplinkinių įvertinimas ir žavėjimasis jomis. Šiltos ir kilniaširdės Jonažolės atsidėkoja tuo pačiu geranoriškiems žmonėms. Jonažolė turi tvirtą stiebą, todėl ir žmonių Jonažolių nuomonė nėra lanksti. Jei jau išsakė savo poziciją, tai jos ir nepakeisi.

Trūkažolė

Rugpjūčio 24 d. – rugsėjo 23 d.

Trūkažolės žiedai prasiskleidžia labai anksti, 4–5 val. ryto. Šis faktas atsispindi žmonių Trūkažolių aiškiame ir analitiniame prote. Jos geba greitai pastebėti kitų klaidas ir silpnybes. Ir nevengia su kitais tuo pasidalyti – aplinkinius tai, švelniai tariant, ne visada pradžiugina. Vis dėlto Trūkažolės nuoširdžiai siekia padėti tiems, kurių klaidas pastebi. Augalas turi giliai augančias, kartaus skonio šaknis, bet vertingas šaknis, todėl ir žmonių Trūkažolių kartumą verta praryti. Jie linki gero.

Kraujažolė

Rugsėjo 24 d. – spalio 23 d.

Kraujažolė padidina kraujo krešumą, veikia tonizuojamai ir raminamai. Ir žmonės Kraujažolės gali nepaprastai gydyti – ypač santykius tarp žmonių. Labai taktiški, gimę būti diplomatais, jie esant bet kokiai situacijai stengiasi išlaikyti pusiausvyrą. Šie žmonės patys skleidžia vidinę ramybę, todėl ir savo aplinkoje siekia harmonijos. Su jais sunku susipykti, išvesti iš kantrybės, savo supratingumu jie tarsi sugėdija greta esančiuosius, skatindami ir kitus elgtis nuosaikiau, išmintingiau.

Ajeras

Spalio 24 d. – lapkričio 22 d.

Ajeras yra nelankstus ir tiesus augalas. Taip save įsivaizduoja ir žmonės Ajerai, kitiems keliantys aukštus reikalavimus. Tai stiprios valios kovotojai, mėgstantys prieštarauti ir būti opozicijoje. Prieštaringi: viena vertus, savininkiški ir pavydūs, bet gali būti nesavanaudiški ir pasiaukojantys. Ajeras – pelkėtų vietų augalas. Žmones Ajerus, kaip ir pelkę, dažnai sunku perprasti. Juose verda, kunkuliuoja jausmai ir aistros, jų išgyvenimai gilūs.

Dilgėlė

Lapkričio 23 d. – gruodžio 21 d.

Žmonės Dilgėlės glumina žmones savo atvirumu. Kaip ir dilgėlės, kurias palietus dilgina, taip tas atvirumas aplinkiniams kartais būna skausmingas – Dilgėlės nebijo paskelbti kitiems negailestingos savo nuomonės. Vis dėlto dilgėlės gerina kraują, valo organizmą, galbūt ir žmonių Dilgėlių dilginimą galima pateisinti kaip naudingą. Dilgėlės – energingi ir įvairiapusiški žmonės. Tiems, kurie norėtų ištrūkti iš slegiančios kasdienybės, Dilgėlės pakeleivės – kaip gyvenimo eliksyras.

Taukė

Gruodžio 22 d. – sausio 20 d.

Taukės šaknys giliai, tvirtai įaugusios į žemę. Taip ir žmonių Taukių, kaip ledkalnių, matoma tik paviršinė dalis. Kad gerai jaustųsi, Taukei reikia stabilaus pagrindo: pasitikėjimo kitais žmonėmis, jų palankumo. Ir jų jausmai giliai, jie niekada neatviraus, nedemonstruos emocijų, nesidalys išgyvenimais. Pralaimėjimai ir nesėkmės šių žmonių nepalaužia. Jie visuomet išlieka pareigingi ir sąžiningi, uolūs ir ambicingi.

Melisa

Sausio 21 d. – vasario 19 d.

Melisa skleidžia stiprų kvapą, žmonės Melisos taip pat apdalija aplinkinius savo žavesiu. Tai neramios sielos, kurios eina savo keliu ir nesilaiko jokių potvarkių ir taisyklių, nesivadovauja tradicijomis ir papročiais. Yra pelnę maištininkų vardą, bet gyvena nesijaudindami dėl aplinkinių nuomonės. Paprastai ten, kur auga melisos, – bičių pieva. Ir žmones Melisas mėgsta visuomenė. Deja, jie geba traukti prie savęs įvairaus plauko asmenis.

Gyslotis

Vasario 20 d. – kovo 20 d.

Plačialapis gyslotis – tikra žolė gyduolė. Ar uždegimas, ar skausmas – gyslotis visada bus veiksminga priemonė. Taip ir žmonės Gysločiai padeda kitiems, nesvarbu, ar šie to nusipelnę, ar ne. Tačiau ne naujiena jų slidumas. Žmonės Gysločiai gali prisitaikyti prie aplinkinių ir situacijos, kol tai nepažeidžia jų interesų. O jei jau reikia apsiginti, jų niekas nesustabdys. Nors tam tikrais atvejais jie demonstruoja kietumą, išties yra jautrūs ir pažeidžiami. Dažnai mieliau lieka antrame plane, nepastebėti.

Kiaulpienė

Kovo 21 d. – balandžio 20 d.

Ar dar yra nemačiusių ir netikinčių, kad kiaulpienė net asfalto dangą gali įveikti?! Tokia jėga slypi ir žmonėse Kiaulpienėse. Jie atsiskleidžia, kai planuoja, organizuoja kažką naujo, neįprasto. Be to, jie yra tikri stovukai (žaislai, kurie apversti vėl atsistoja), kurie po likimo smūgių vėl atsitiesia. Ryškiai geltoni kiaulpienių žiedai atspindi stiprų gyvenimo džiaugsmą ir tvirtą šių žmonių valią, jų drąsą ir vidinę šilumą. Peržydėjus kiaulpienei, jos žiedas virsta lengvai išbarstomu pūkų kamuoliuku, taip ir žmonės Kiaulpienės gali lengvai išeikvoti savo energiją. Tai žinodami jie turėtų patausoti jėgas svarbiam darbui ar tikslui.

Medetka

Balandžio 21 d. – gegužės 20 d.

Kas augino medetką, tas žino, koks atkaklus ir užsispyręs šis augalas. Taip ir žmonės Medetkos siekia savo užsibrėžto tikslo iš visų jėgų. Bet kartu jos neapleidžia linksmo gyvenimo būdo – tai matyti ir nuostabiuose saulės spalvų medetkų žieduose. Kad galėtų save parodyti, žmonėms Medetkoms reikia pasitikėjimo. Tuomet jos atsiskleis ir parodys visą savo vidinę šilumą. Tarp priešiškai nusiteikusių žmonių Medetkos tarsi traukiasi į pogrindį. Nesistebėkite, juk ir medetkos žiedai neprasiskleidžia, jei pranašaujamas lietus.

GALERIJA

  • Vaistažolių horoskopas
  • Vaistažolių horoskopas
  • Vaistažolių horoskopas
  • Vaistažolių horoskopas
  • Vaistažolių horoskopas
  • Vaistažolių horoskopas
  • Vaistažolių horoskopas
  • Vaistažolių horoskopas
  • Vaistažolių horoskopas
  • Vaistažolių horoskopas
  • Vaistažolių horoskopas
DMN nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS