Interneto svetainė „Lietuva 2030“ kviečia dalintis idėjomis | Diena.lt

INTERNETO SVETAINĖ „LIETUVA 2030“ KVIEČIA DALINTIS IDĖJOMIS

Diskusijos apie Lietuvos ateitį persikelia į virtualią erdvę – savo idėjas jau galima siūlyti internete, tinklalapyje lietuva2030.lt.

„Lietuva 2030“ yra atviras forumas, kuriame kiekvienas gali pateikti savo viziją ir konkretų siūlymą dėl sėkmingos šalies ateities.

Tikimasi, jog šis interneto puslapis taps konstruktyvių diskusijų erdve pilietiškiems, neabejingiems, turintiems idėjų žmonėms. Tinklalapyje kiekvienas, turintis konkretų siūlymą, kokia Lietuva turėtų būti, kokia kryptimi turėtų judėti, kartu su argumentais gali jį pateikti. Puslapyje taip pat galima balsuoti už patinkančias idėjas.

Žmonių pasiūlytos idėjos taps pagrindu Lietuvos ilgalaikės pažangos vizijos ir strategijos „Lietuva 2030“ kūrimui, kuri turėtų gimti jau šį rudenį. Puslapyje taip pat galima rasti ir visuomenės lyderių mintis bei pasisakymus apie Lietuvos ateitį ir jos „sėkmės formulę“, šalies miestuose surengtuose idėjų centruose vykusių diskusijų apibendrinimus, informaciją apie Nacionalinę idėjų dieną, kuri vyks birželio 12 dieną visoje Lietuvoje, bei kitas naujienas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS