Plinta nežemiškų būtybių vaizdai: turėjo tris pirštus ir susitraukusias galvas | Diena.lt

PLINTA NEŽEMIŠKŲ BŪTYBIŲ VAIZDAI: TURĖJO TRIS PIRŠTUS IR SUSITRAUKUSIAS GALVAS

  • 10

Įstatymų leidėjai Meksikos Kongrese išgirdo žurnalisto liudijimą apie esą nežemiškos kilmės mumifikuotus objektus, praneša „The New York Times“.

Žurnalistas Jaime Maussanas (Chaimė Mausanas), prisistatantis ir NSO tyrinėtoju, mumijas Kongresui pristatė antradienį. Du egzemplioriai buvo mažo ūgio, kreidos spalvos, kiekvienas turėjo tris pirštus ir, panašu, susitraukusias ar išdžiūvusias galvas.

„Tai ne žmonės – jie nėra mūsų žemiškosios evoliucijos dalis“, – per posėdį, kurį sušaukė valdančiosios partijos įstatymų leidėjas Sergio Gutierrezas (Serchijas Gutjeresas), gynęs renginį kaip atitinkantį viešąjį interesą, sakė J. Maussanas.

Jis, remdamasis Meksikos nacionaliniu autonominiu universitetu, pridūrė, kad egzemplioriai buvo rasti 2017 metais Peru ir  yra maždaug 1 tūkst. metų senumo.

Žurnalistas gyvena Meksikoje ir yra gerai žinomas dėl tokių teiginių. Jo pristatymas atkreipė dėmesį į šalyje didėjantį susižavėjimą nežemiškomis būtybėmis.

Per posėdį S. Gutierrezas paprašė kalbėtojų prisiekti sakyti tiesą.

Jis teigė, kad J. Maussanas paprašė surengti sesiją po to, kai buvęs žvalgybos pareigūnas liepą JAV kongreso komitetui pranešė, kad žmonės visatoje yra ne vieni, o amerikiečių valdžios institucijos slepia įrodymus.

Gegužę JAV kosmoso agentūra NASA surengė pirmąjį viešą posėdį šiuo klausimu ir paragino laikytis griežtesnio mokslinio požiūrio siekiant išsiaiškinti vadinamųjų neatpažintų anomalių reiškinių kilmę.

Meksikos sostinėje įvykęs posėdis internete sukėlė ir nuostabą, ir pašaipas, įskaitant juokelius su ateivio iš filmo „Ateivis“ (E.T.) nuotraukomis.

Vienas vartotojas socialiniame tinkle „X“ parašė, kad šis renginys parodo Meksikos panieką mokslui. Kiti dalijosi renginio vaizdo įrašais su užrašu „Marsiečiai atvyko“, pasipylė ironiški raginimai paskirti J. Maussaną „tarpgalaktinių santykių prezidentu“.

Vis dėlto J. Maussano pristatymas pribloškė daugelį Meksikos mokslininkų. Po to, kai pradėjo plisti mumijų vaizdai, Meksikos nacionalinis autonominis universitetas paskelbė, kad jo mokslininkai niekada netyrė pačių egzempliorių.

„Jokiu atveju nedarome išvadų apie šių pavyzdžių kilmę“, – teigė universiteto mokslininkai.

Neaišku, kaip J. Maussanas atgabeno mumifikuotus egzempliorius į Meksiką iš Peru. Nežinoma, ar mumijos iš tikrųjų yra iš Peru, ar skiriasi nuo kitų mumifikuotų palaikų, kurie anksčiau buvo laikomi nežemiškais ir vis dar yra Peru, ir ar tai tiesiog reprodukcijos.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Cha

Po to kai visiems plovė smegenis su korona tai sakiau kad žmonės ant tiek durni kad patikėtų kad juos ateiviai puola. Paskelbs per TV kad jau jau va beveik jau puola ir kad vienas greičiausiai galbūt netgi nuo to mirė ir gali būti kad galbūt yra tikimybė kad ir daugiau numirs tai bėkite visi slėptis, neikite nuo namų toliau 15 minučių kad ne duok Dieve o jeigu jeigu kad spėtumėt grįžti namo ir kad svarbiausia vyresnio amžiaus apsaugoti tai nelankykite savo tėvų, ir būtinai būtų pageidautina savo noru per prievartą pasiskiepyti ir būtinai be jokios prievartos versti visus skiepytis nes vat kaip jau kokias naujas vccinas sukūrėm taip kad tikėk mokslo religija nes įrodymų kad padeda yra kažkur anapus, greičiausiai tik tiek moliniai ateiviai ir turbūt greičiausiai tikrai težino..

vienas tų pristatinėtojų

prieš porą dešimtmečių jau buvęs užpelenguotas su fake "žmogeliukais". Per TV pranešė.

Aš sužavėtas

o jie irgoti, buvo garbanti, kaip Armanautė ?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS