ATGAIVA ŠIRDŽIAI IR KŪNUI: SKANIAUSI DESERTAI IŠ UOGŲ KARALIENIŲ (RECEPTAI)
Braškių sezonas įsibėgėja, todėl restorano „Terrazza“ virtuvės šefas Arūnas Stoškus siūlo išmėginti kelis nesudėtingų desertų receptus.
Norite nustebinti draugus desertu? Suplakite 200 g riebios grietinėlės su 250 g maskarponės sūriu, įberkite 20 g cukraus pudros ir įtarkuokite vienos žaliosios citrinos žievelę. Kai kremas paruoštas, šaukštu krėskite jį į serviravimo lėkštę ir puoškite šviežiomis braškėmis bei mėtomis. Desertą galite skaninti agavos arba klevų sirupu, šviežiu medumi.
Gaminimo eigą rasite čia.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
-
DMN inf.0 komentarai
-
36 komentarai
-
DMN inf.8 komentarai
vaje