Balio vištiena: ilgai išliekantis aštrus atostogų skonis | Diena.lt

BALIO VIŠTIENA: ILGAI IŠLIEKANTIS AŠTRUS ATOSTOGŲ SKONIS

  • 0

Indonezijos salos Balio patiekalai pasaulyje garsėja viena ypatybe – jie labai aštrūs. Tad šioje egzotiškoje saloje viešėjusiems turistams liežuvį žnaibantys užkandžiai įsimena ilgam.

Sambal – tai aštrus padažas, gaminamas iš aitriųjų paprikų ir pomidorų. Šis padažas yra labai aštraus užkandžio, Balio vištienos (Ayam Pelalah), pagrindas. Gaminant šį populiarų užkandį prireiks vištienos, sambal padažo, svogūnų, česnakų ir žolelių.

Išsamiau – įraše.  

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS