NUSIKELKITE Į ITALIJĄ PASIGAMINDAMI TRADICINIŲ VIRTINUKŲ
- LRT TELEVIZIJOS laida „Labas rytas, Lietuva“, LRT.lt 0
Siūlome pasigaminti itališkų virtinukų „nioki“ su pomidorų padažu ir rūkytu sūriu.
Receptą pristato restorano „Sorrentino“ vyr. virtuvės šefas Michele Sorrentino.
Virtinukams jums reikės šių produktų:
0,5 l vandens,
500 g itališkų miltų,
žiupsnelio druskos,
680 g itališko pomidorų padažo,
150 g rūkytos mocarelos,
kelių šaukštelių pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus,
skiltelės česnako,
kelių lapelių baziliko.
Kaip gaminti – įraše.
Gairės:
Italija, virtinukai, receptas
Rašyti komentarą
Komentarai (0)
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
-
LNK inf.9 komentarai
-
BNS inf.0 komentarai
-
BNS inf.0 komentarai