PASAULIO VIRTUVĖ: POPULIARUS UŽKANDIS EKVADORE IŠ ŽUVIES
- LRT TELEVIZIJOS laida „Laba diena, Lietuva“, LRT.lt 0
Vietiniai Ekvadore įpratę ruošti žuvies užkandį, kurio receptas perduodamas iš kartos į kartą. Užkandis iš kalnų jūrešerio įprastai parduodamas turguje, jis čia kainuoja 4 dolerius, arba apie 3 eurus.
Šviežia žuvis apiberiama džiūvėsėliais ir kepama karštame aliejuje. Žuvis patiekiama su sočiu midijų ir krevečių troškiniu bei bulvių arba ryžių garnyru. Toks užkandis šioje šalyje ypač populiarus.
Daugiau apie šį užkandį – reportaže.
Gairės:
Ekvadoras, žuvis, užkandis, pasaulio virtuvė
Rašyti komentarą
Komentarai (0)
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
-
LNK inf.19 komentarai
-
2 komentarai
-
BNS inf.0 komentarai