Rudens gėrybės lėkštėje – vėgėlė su perlinėmis kruopomis ir moliūgais | Diena.lt

RUDENS GĖRYBĖS LĖKŠTĖJE – VĖGĖLĖ SU PERLINĖMIS KRUOPOMIS IR MOLIŪGAIS

Jei jūsų namuose vis dar galima rasti moliūgų, kviečiame pasigaminti itin rudenišką patiekalą – vėgėlę su perlinėmis kruopomis ir moliūgais.

Receptą pristato restorano „Time“ virtuvės vadovas Ignas Višinskas.

Jums reikės šių produktų:

vėgėlės,

moliūgo,

perlinių kruopų,

žuvies sultinio,

moliūgų tyrės,

druskos,

laiškinių svogūnų,

svogūnų,

petražolių,

sviesto,

česnakų aliejaus.

Kaip gaminti – įraše.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

tadas

perlines kruopos...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS