ŠOKOLADINIAI PUSRYČIAI PADĖS KOVOTI SU ALKIU IR SALDUMYNŲ POREIKIU
- LRT TELEVIZIJOS laida „Beatos virtuvė“, LRT.lt 0
„Kai ištinka alkis, imu valgyti, kas papuola po ranka: bandeles, riestainius, sausainius arba šokoladinius saldainius. Pastariesiems negaliu atsispirti, bet visai neseniai išradau ginklą, kaip kovoti su alkiu ir šokoladiniais saldainiais“, – kulinarinėje laidoje „Beatos virtuvė“ tvirtina vedėja Beata Nicholson ir pristato savo sukurtą receptą – šokoladinius pusryčius.
Anot B. Nicholson, jei pusryčius praleidžiate dėl laiko stygiaus ryte, juos galima pasigaminti iš vakaro. „Prekybos centruose parduodami sausi pusryčiai dažniausiai būna pilni cukraus ir kitokių blogybių. O namuose galima pasigaminti naudingą ir skanų sausų pusryčių mišinį, kuriuo galėsite mėgautis net keliais būdais“, – tvirtina kulinarė.
Šokoladiniams B. Nicholson pusryčiams prireiks pieno, kakavos, kavos, medaus, naminio pusryčių mišinio, skaldytų riešutų, ispaninio šalavijo sėklų ir natūralaus jogurto. O nemėgstantiems šokolado laidos vedėja siūlo alternatyvą – troškintų vaisių pusryčius.
Plačiau – vaizdo įraše.
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
-
ELTOS inf.34 komentarai
-
3 komentarai
-
DMN inf.2 komentarai