Švediškų bandelių vainikas, puikiai tiksiantis neštis į svečius | Diena.lt

ŠVEDIŠKŲ BANDELIŲ VAINIKAS, PUIKIAI TIKSIANTIS NEŠTIS Į SVEČIUS

„Man šventės visų pirma – patikrinti, pažįstami ir daug kartų ragauti dalykai“, – sako LRT TELEVIZIJOS laidos „Beatos virtuvė“ vedėja Beata Nicholson ir siūlo švediškų bandelių su cinamonu vainiko receptą.

Šiam patiekalui, kulinarės teigimu, atsispirti negali niekas.

Bandelių vainiko pagrindui – vadinamai pagerintai mielinei tešlai – prireiks kvietinių miltų, šaukštelio druskos, mielių, pieno, cukraus ir sviesto.

Klasikinį švediškų bandelių įdarą pasigaminsite iš maltų migdolų, sviesto, rudojo cukraus ir cinamono.

Receptas – vaizdo įraše.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS