TARPUKARIO VIRTUVĖS DESERTAS – KLASIKINIS TRUPININIS UOGIENĖS PYRAGAS
„Kai galvoju apie močiutes ir senovinius jų receptus, man prieš akis iškyla vienas pyragas – trupiniuotis su uogiene ir traškiais sviestinės tešlos gumuliukais ant viršaus. Peržvelgusi senus receptus, vieną jų pasiūlysiu ir jums“, – taip LRT TELEVIZIJOS laidoje „Beatos virtuvė“ tarpukario desertą pristato kulinarė Beata Nicholson.
Trapiai smėlinei tešlai prireiks šalto sviesto, miltų, cukraus, druskos, kepimo miltelių, kiaušinių ir grietinės.
Įdarui – mėgstamos uogienės.
Visas receptas – vaizdo įraše.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
-
ELTOS inf.34 komentarai
-
DMN inf.1 komentarai
-
1 komentarai