Australas gyvai žiurkei nukando galvą | Diena.lt

AUSTRALAS GYVAI ŽIURKEI NUKANDO GALVĄ

  • 6

Australijoje vienas jaunuolis, pravarde „Beprotis Metas“ (Mad Matt), pirmadienį stojo prieš teismą po to, kai nufilmavo, kaip nukanda galvą gyvai žiurkei, ir įkėlė tą vaizdo įrašą į savo „Facebook“ paskyrą.

24 metų Matthew Maloney (Metjus Malounis) buvo apkaltintas žiauriu elgesiu su gyvūnais po Karališkosios draugijos prieš žiaurų elgesį su gyvūnais (RSPCA) tyrėjų reido, kurio pagrindu tapo sausį paskelbtas to atgrasaus triuko vaizdo įrašas.

Jaunuolis pasirodė trumpai trukusiame Brisbano magistrato teismo posėdyje, kuriame nepadarė jokio pareiškimo. Bylos nagrinėjimas buvo atidėtas iki balandžio 6 dienos, nurodė vienas teismo pareigūnas.

Paviešintame vaizdo įraše matoma, kaip M.Maloney įsiveržia į kambarį, nukanda galvą baltai žiurkei ir ją praryja, užgerdamas trimis taurelėmis degtinės. Po to rodoma, kaip tam vaikinui smogiama į veidą, o jam į nugarą trenkiama kėde, kuri sulūžta. Įrašo pabaigoje M.Maloney meta iššūkį žiūrovams: „Perspjaukit mane, močkrušiai!“

Tas vaizdo įrašas tebėra „Facebook“ paskyroje „Mad Matts vids“ ir buvo peržiūrėtas daugiau negu 230 tūkst. kartų. Manoma, kad jo autorius tokiu būdu siekė inicijuoti naujas šiurpias varžybas socialiniuose tinkluose.

Po virtinės komentarų, kuriuose toks elgesys buvo vadinamas šlykščiu, M.Maloney paskelbė atsakymą.

„Dėl visų jūsų komentarų tik plyštu juokais; nei vienas žmogus neįstengs pasakyti kažko, dėl ko pasijusčiau blogai arba gailėčiausi dėl to, ką padariau“, – rašė jis.

„Tai motina gamta, o žmogui reikia valgyti!“ – pridūrė jaunuolis.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Ibrahimas

Geriau būtų į kėlęs kaip sau pasičiulpe, bent sugebėjimą būtų pademonstravęs ir ant atsakomybės ne užšokęs.

taigi

nutare pareklamuoti kad jis fanatikas sadistas tai gal spectarnybos parupins ka nors panasaus nes sis tipas matosi turi aborigeno kraujo tai uzsigimes sadistas....

ww

Idiotas! Jam psichiatrineje vieta. Zinoma jo niekas neperspjaus (kaip jis pats issireiske),bet ir nera reikalo. Gerai,kad toks durnius tik vienas (tikiuosi). Butu gerai,kad ta ziurke jam uznestu kokia liga ir jis atsidurtu ten,kur ir ziurke.Slykstyne!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS