Krokodilo sužalota nuotaka susituokė ligoninėje | Diena.lt

KROKODILO SUŽALOTA NUOTAKA SUSITUOKĖ LIGONINĖJE

  • 1

Vienoje Zimbabvės ligoninėje įvyko vestuvės poros, kurios nuotaka prieš kelias dienas neteko rankos, kai ją, atostogaujančią su sužadėtiniu, užpuolė krokodilas, antradienį pranešė vietos žiniasklaida.

Zanele Ndlovu-Fox (Zanelės Ndlovu-Foks) ir Jamie Foxo (Džeimio Fokso) vestuvėse, vykusiose antro didžiausio Zimbabvės miesto Bulavajo ligoninės koplyčioje, dalyvavo 60 svečių.

„The Herald“ paskelbtoje nuotraukoje matyti baltą vestuvinę suknelę vilkinti nuotaka, kurios po nelaimės išlikusi viršutinė rankos dalis sutvarstyta baltais tvarsčiais.

Nelaimė įvyko prieš kelias dienas Zambezės upėje, netoli Viktorijos krioklių, kur valtimi plaukiojančią įsimylėjėlių porą užpuolė krokodilas.

„Krokodilas tiesiog iššoko iš vandens ir griebė mano ranką kartu su gabalu valties“, – sakė Z. Ndlovu-Fox laikraščiui.

„Pripučiama valtis pradėjo greitai leisti orą. Krokodilas dar kartą mane sugriebė ir įtraukė į vandenį. Mano vyras iškrito į kitą valties pusę, ji atsidūrė tarp mūsų“, – pasakojo nuotaka.

Netrukus vyrui ir kelionės gidui pavyko išvaduoti moterį iš roplio nasrų. Ji buvo sraigtasparniu nugabenta į ligoninę, tačiau sumaitotą rankos dalį teko amputuoti.

Vestuvės netikėtai įvyko ligoninėje.

„Aš daug laiko ruošiausi savo vestuvių dienai, daug bėgiojau ieškodama joms tinkamos vietos, dekoracijų ir kitų dalykų. Net neįtariau, kad likimas man lems susituokti ligoninės koplyčioje, netekus vienos galūnės“, – pasakojo nuotaka.

Tačiau nepaisant tos nelaimės, „mano vestuvės buvo geriausios“, džiaugėsi Z. Ndlovu-Fox.

Jos vyras laikraščiui sakė, kad išbandymas upėje tik sutvirtino jų santykius.

„Šis incidentas iš tiesų mūsų įžadams suteikė gilią prasmę. Kai laimė lydės ar vargas suspaus, kai sveikata tvers ar ligos suims..., būtent tokia ir bus mūsų meilė“, – patikino J. Foxas.

Pranešama, kad netrukus pora turėtų apsigyventi Didžiojoje Britanijoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

q

Ar su krokodilu :)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS