Moters pykčio proveržis „McDonald's“: pasigedusi kečupo, sumušė restorano vadybininką | Diena.lt

MOTERS PYKČIO PROVERŽIS „MCDONALD'S“: PASIGEDUSI KEČUPO, SUMUŠĖ RESTORANO VADYBININKĄ

  • 4

Kalifornijoje viena moteris atsidūrė už grotų, nes pasigedusi savo užsakytame maiste kečupo mušė ir smaugė restorano „McDonald's“ vadybininką, pranešė policija.

24 metų Mayra Berenice Gallo (Maira Berenis Galo) siautėjo spalio 27 dieną Santa Anos mieste restorane „McDonald's“ užsisakiusi maisto prie vairuotojams skirto langelio.

Policijos atstovas Anthony Bertagna (Entonis Bertagna) naujienų agentūrai AFP sakė, kad pasipiktinusi M. B. Gallo įsiveržė į restoraną pro darbuotojams skirtą užpakalinį įėjimą ir sulaukusi pastabos, kad jai negalima čia būti, pradėjo stumdyti bei smaugti auką.

„Ji įtūžo, kad negavo kečupo“, – sakė A. Bertagna.

Incidentas, kuris buvo nufilmuotas, baigėsi M. B. Gallo lydėjusiam vyrui nutempus ją šalin.

Policija gavo informacijos iš visuomenės ir antradienį M. B. Gallo buvo areštuota. Ji laikoma dėl kaltinimų užpuolimu.

Pasak policijos atstovo, tokie incidentai, nelaimei, tampa pernelyg dažni.

„Matome vis daugiau tokių dalykų. Kodėl? Nežinome, – sakė jis. – Buvo vienas vyrukas, kuris (parduotuvėje) „7-Eleven“ bandė nusipirkti maišelį „M&M's“ migdolų, o kai nesuveikė jo kreditinė kortelė, nuniokojo parduotuvę.“

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

paskaitykit situ jankisku idiotu

komentarus .....suprasit kas tai per zmones, ir jie visi stai toki.

Doris Carter

Prisijunkite prie manęs švęskite šitą didžiulę ir puikią dieną, kurią mano viešpataus Dievas padarė panaudodamas šį didžiulį ir galingą gydytoją, vadinamą pranašu Kamalu, išgydyti mano ŽIV / AIDS ligą, kuri jau 6 metus buvo priblokšta be sprendimo, siekiu sprendimai internete ir per ligoninę jie vis dar skiria man orientacijos apie narkotikus, kurie gali išplėsti savo metus. Dabar, kai pranašas Camala padėjo man išgelbėti mano ligą iš savo gyvenimo, aš labai skolingas, kad išgydytum mane tikrai ir vėl, Susisiekite su pranašu dr Kamalu už ŽIV gydymą šiandien: dr.camalahivadscure@yahoo.com.

...

OH: "Incidentas, kuris buvo nufilmuotas, baigėsi M. B. Gallo lydėjusiam vyrui nutempus ją šalin" - užuojauta jam kai per anksti baigia.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS