Prieš kiaulpienes pjovusią senolę policija panaudojo elektrošoką | Diena.lt

PRIEŠ KIAULPIENES PJOVUSIĄ SENOLĘ POLICIJA PANAUDOJO ELEKTROŠOKĄ

Jungtinėse Valstijose policija prieš 87-erių metų senolę panaudojo elektrošoką. Policijos vadas gynė atitinkamus veiksmus pareikšdamas, kad senjorė laikė rankoje peilį ir juo galėjo sužaloti pareigūnus.

Incidentas įvyko praėjusios savaitės penktadienį, kai 87-erių Martha Al-Bishara jaunimo klubo teritorijoje peiliu pjovė kiaulpienes. Vienas klubo darbuotojas paskambino į policiją, kai pamatė moterį su peiliu rankoje. Atvykę pareigūnai paragino moterį padėtį peilį, tačiau angliškai nesuprantanti senolė to nepadarė.

Tada pareigūnai panaudojo elektrošoką ir uždėjo senutei antrankius.

Policijos vadas gynė pareigūnų veiksmus. „Ir 87 metų moteris gali peiliu sužaloti policininką, – teigė jis. – Tai buvo menkiausia smurto forma, kurią galėjome panaudoti, kad tuo metu sustabdytume pavojų“. Pareigūnai esą atsisakė „mirtino smurto“. Policininkai nežinojo, kad moteris nesuprato nurodymo.

Moters anūkė Martha Douhne stočiai NBC sakė, kad jos senelė manė, jog bus nušauta. „Mes jai niekuomet nepasakojome apie elektrošoką, – sakė ji. – Todėl ji nežino, kas tai yra“.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

To- neveltui

Gal kaip tik tokiu, kaip tu nekenčia ir stengęsi pasaulį apvalyti.

P.

Tas policininkas yra paskutinis bailys.

neveltui

tu rasistiniu kuklusklano isgamu nekencia visas pasaulis dar neprarades z moniskumo tai isiteisine banditai naudoja savo /istatymus/ genocidui pateisinti.....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS