Skraidantis bulius – audros išdaiga? | Diena.lt

SKRAIDANTIS BULIUS – AUDROS IŠDAIGA?

  • 6

Dauguma yra girdėję posakį „kai kiaulės pradės skraidyti“ arba „skraidanti kiaulė“... O ką gali reikšti, kai ima skraidyti kiti gyvuliai? Amerikoje viename Džordžijos ūkių iš vieno ganyklos aptvaro į kitą perskrido bulius, praneša LNK.

Stebuklų būna – skraidyti gali ir karvės, na, bent jau bulius – tikrai. Taip, manoma, nutiko vieno amerikiečio ūkyje. Pakilęs viesulas apgadino tvartą, išsiurbė vandenį iš talpyklų. Bet keisčiausia, jog per audrą bulius perskrido iš vieno aptvaro į kitą.

„Bulius atsidūrė tame aptvare, kur arkliai. Nesupratome, kaip ten pakliuvo, nes vartai buvo uždaryti“, – kalbėjo ūkininkas.

Audrai pasibaigus, į ūkį atvyko meteorologijos tarnybos darbuotojai ir jų išvada buvo tokia: tornadas tiesiogine prasme bulių perkėlė iš vienos ganyklos į kitą.

„Jie sakė, kad tornadas yra labai stiprus Dievo kūrinys ir jis yra padaręs dar galingesnių dalykų, nei tik pakėlęs bulių“, – sakė amerikietis.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

O atvykęs draudimo bendrovės atstovas rado žemišką paaiškinimą – gyvenime, sako, matęs, ir kaip bulius peršoka aukštą tvorą.

„Bet ta tvora man iki peties, nemanau, kad peršoktų“, – tvirtino ūkininkas.

Neįmanoma sužinoti tiesos, bet iš šio ūkio Džordžijos valstijoje legenda apie skraidantį bulių pasklido toli.

„Visi klausinėja, kur bulius? O gal šita istorija tik išgalvota? Aš jiems sakau, kalbu tik apie tai, ką pats patyriau“, – teigė ūkio savininkas.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Anonimas

Gaila, ožio nenunešė....o galejo...

BLINDA

NOREJO ISGARSET...

O buvo taip..

Mano prosenele pati mate,dideli viesula ar ""tarnado",Lietuvoje,kaip skraide ir karves ir avys..ir zmogus.. pakylo su tuo viesulu zmogus ir jis pradejo renting,kad ,zmones ji zegnotu.Nes tais laikais kitaip suprasdavo tuos tarnadus..Sako, visi issigande,bega sleptis..o ta zmogu taip ir nunese..nes nebemate jo tarp dulkiu,smelio. Gyvulius rado labai toli,ismetytus.Tai buvo senokai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS